na tiktoku

Nakon što je postala viralni meme, oglasila se i Adele: 'Bila sam jako iznervirana'

20.02.2024 u 10:55

Bionic
Reading

Zaustavljeni trenuci u kojima poznate face naprave kakvu smiješnu grimasu nerijetko postanu viralni meme, a isto se dogodilo i Adele čiji je ljutit izraz lica postao hit na društvenim mrežama

Pjevačica Adele poznata je po svom britanskom smislu za humor, a tijekom svog koncerta u subotu navečer u Las Vegasu osvrnula se i na viralni meme koji kruži internetom.

'Znam da zvuči ludo, ali stvarno ne volim biti slavna, zar ne?', započela je Adele te objasnila zašto je složila takvu grimasu koju su ulovili snimatelji na jednoj od NBA utakmica, a koja je postala viralni trend na TikToku.

Objasnila je kako je sama sjedila u prvom redu jedne košarkaške utakmice dok je njezin Rich Paul bio zaposlen. Sjedeći tako sama, dvaput je kamermanima rekla kako ne želi biti snimana, a oni su to učinili unatoč njezinoj molbi.

'Vratili su se i snimili me', sa žaljenjem je objasnila te dodala: 'Bila sam jako iznervirana jer sam tražila da me se ne snima. Ali pretpostavljam da sam to tražila dolaskom.'

Njezina grimasa postala je viralni trend, a ona je objasnila kako ju je složila jer se 'durila'.

Mnogi korisnici TikTok-a komentirali su i veličinu njezinih usana, a tvrde i da su se usne povećale otkako je smršavila, za što krive filere.

'Imam prirodno velike usne... ne treba mi filer', objasnila je.

Adele Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia