PREVELIKI ZALOGAJ ILI?

Je li Adele pretjerala? Tisuće karata za njezine koncerte u Münchenu još uvijek nisu prodane

16.02.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Uvjerena kako će njezin dolazak nakon duže stanke u Europu biti pun pogodak, Adele je na opće oduševljenje obožavatelja donijela odluku o čak 10 koncerata u Münchenu, koji će se održati tijekom kolovoza ove godine. No, previsoka cijena karata rezultirala je time da prodaja i ne ide kako je očekivala

Posljednju europsku turneju Adele je odradila 2016. godine, zbog čega ne čudi da je potražnja za njezinim koncertima i više nego velika. Adele trenutno još uvijek odrađuje svoje rezidencijalne koncerte u Las Vegasu, a u Europu stiže u kolovozu ove godine.

Nakon što je najavila prvo četiri koncerta (2., 3., 9. i 10. kolovoza), dodala je njih još četiri (14., 16., 23. i 24. kolovoza), a onda iznenadila sve otvorivši još dva datuma za koncerte u Münchenu (30. i 31. kolovoza).

Zbog nje će se u Münchenu izgraditi i posebna arena, gdje će odraditi sve koncerte, no za sada i ne ide sve kako je planirala.

Kada je riječ o njezinoj kolegici Taylor Swift, bez obzira na cijene pojedinih karata, njezina je svjetska turneja Eras rasprodana u nevjerojatnoj brzini, no Adele se s time sada ne može pohvaliti.

Adele Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oko dvije tisuće ulaznica još uvijek nije prodano, te se mogu naći slobodne za svaki od deset datuma, a razlog je jednostavan - cijena istih je previsoka zbog čega se i dogodio ovaj fijasko.

Kako donosi britanski Sun, najjeftinija slobodna ulaznica za jedan koncert iznosi 330 eura, dok je najskuplja, za one koji žele biti odmah pored pozornice i iz prvog reda gledati Adele, 1168 eura. Navodno će organizatori, ako se karte ne prodaju, razmisliti o tome da snize cijenu.

Ne pomaže ni to što su hoteli u gradu isto tako podigli bezobrazno cijene noćenja, baš kao i privatni iznajmljivači.