ZAJEDNIČKI ODMOR

Brad Pitt ponovno ljubi: Slavni glumac sletio privatnim avionom u društvu prelijepe Njemice koja nevjerojatno nalikuje Angelini Jolie

26.08.2020 u 20:12

Bionic
Reading

Ljubavni život slavnog glumca Brada Pitta ne prestaje intrigirati javnost, a svjetski mediji su se raspisali oko njegove navodne nove ljubavi. Ljepotica koja je osvojila srce poznatog ljepotana je mlada njemačka manekenka koja izgleda kao sestra njegove bivše supruge Angeline Jolie

Nakon što se pisalo da se slavni glumac pomirio s bivšom suprugom Jennifer Aniston te se nagađalo o prirodi njegova odnosa s glumicom Alijom Shawkat, čini se da Brad Pitt ima novu ljubav - Njemicu poljskih korijena Nicole Poturalski.

Kako spekuliraju mediji, 56-godišnji glumac sletio je privatnim letom u društvu zanosne brinete na jug Francuske gdje će odsjesti na imanju Château Miraval, koji je 2011. s bivšom suprugom Angelinom platio 67 milijuna dolara.

Brad Pitt sletio u Francusku Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njihov dolazak nije promaknuo paparazzima usprkos tome što su oboje nosili maske.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐥🐥

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)

Mediji su se odmah bacili na istraživanje detalja o lijepoj Njemici koja trenutačno ima ugovor s agencijom Next Management u Los Angelesu i A Managementom u Njemačkoj.

Zgodna djevojka tamne kose i svijetlih očiju koja se pojavila i na naslovnici magazina Elle, Cosmopolitan i Marie Claire, slažu se svi, nevjerojatno je slična Angelini Jolie, a mnoge je podsjetila i na prelijepu Ruskinju Irinu Shayk.

Nicole je rođena u Bergkameu i živi u Berlinu. Deset se godina bavi manekenstvom, a mediji pišu kako je poliglot i tečno govori nekoliko svjetskih jezika.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I know what ur thinking 💭

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)