ZAVODNIK PONOVNO LJUBI

Ovo je misteriozna ljepotica koja je nakon duljeg perioda samoće zavela 29 godina starijeg Brada Pitta

27.08.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Iako je u procesu teške sudske parnice s bivšom suprugom oko skrbništva nad njihovo šestero djece, glumac Brad Pitt ipak ima razloga za slavlje. Strani mediji pišu da je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s atraktivnom, 29 godina mlađom Njemicom. Evo tko je ona i čime je uspjela zavesti jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca

Nakon njegova razvoda od Angeline Jolie, Brada Pitta povezivali su s mnogim ženama. Pisalo se između ostalog da ljubi uspješnu znanstvenicu, potom da se vraća nekadašnjoj supruzi Jennifer Aniston, no prema svemu sudeći on je sreću pronašao u javnosti ne tako poznatoj manekenki.

Ako je suditi po novostima iz stranih medija, 56-godišnji Pitt još od veljače je u vezi s 27-godišnjom Njemicom Nicole Porturalski.

Dugo vremena golupčići su uspjeli skrivati svoju romansu od neželjenih pogleda, no zajednički ljetni odmor na jugu Francuske sada ih je otkrio.

Holivudski zavodnik svoju je voljenu odveo u dvorac u Francuskoj, isti onaj u kojem je prije sedam godina oženio Angelinu Jolie, a s kojom u sudskom sporu trenutno vodi bitku oko vlasništva nad posjedom.

Brad Pitt sletio u Francusku Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O vrlo mladoj ljepotici rođenoj u njemačkom gradu Bergkameu sa stalnim prebivalištem u Berlinu svijet do sada nije znao mnogo. No u proteklih nekoliko sati svi su se krenuli raspitivati tko je misteriozna brineta, svijetlih očiju, punih usana te skladnih proporcija tijela. Na prvi pogled Nicole nevjerojatno sliči supermodelu Irini Shayk.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Boiling...

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)

Porturalski je inače poljskih korijena, a od ranog djetinjstva bavi se modelingom. Dok je imala samo 13 godina, skauti su je zamijetili u pariškom Disneylandu te ubacili u posao. Od tada je nosila revije za sva značajnija modna imena, a nekoliko se puta našla na naslovnicama vodećih modnih magazina.

Nicole trenutačno ima ugovor s agencijom Next Management u Los Angelesu i A Managementom u Njemačkoj.

Zanimljivo je i da ima sina Emila, no još uvijek nije procurilo u javnost tko je otac djeteta. Zgodna Nicole kroz nekoliko objava na Instagramu, na kojem je jako aktivna te je prati nekoliko stotina tisuća ljudi, dala je naslutiti da joj je majčinstvo nešto najbolje što joj se moglo dogoditi.

U posljednjih nekoliko mjeseci ova 27-godišnjakinja nekoliko je puta bila u Los Angelesu, a u romantičnim objavama na društvenim mrežama jasno je dala do znanja da je zaljubljena.

Inače, Porturalski je uz karijeru modela vrlo aktivna u humanitarnim akcijama, žestoka je aktivistica u pokretima za zaštitu životinja. Zalaže se za prava manjina, poštivanje različitosti te želi zaustaviti trgovanje djecom i maloljetnicama, isto kao što je veliki protivnik oružja i ratova.

Opisuju je kao velikog poliglota koji tečno govori nekoliko stranih jezika.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Malibu days⛱⛱

Objavu dijeli Nico (@nico.potur)