PETRA ECCLESTONE

Nakon skandaloznog razvoda i otkazivanja vjenčanja: Kći najbogatije Hrvatice otkrila da očekuje prinovu

03.11.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Mlađa kći nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea nakon mučne brakorazvodne parnice od Jamesa Stunta, otkrila je kako sa zaručnikom Samom Palmerom očekuje prinovu

Prema napisima britanskih medija mlađa kći najbogatije Hrvatice, Petra Ecclestone, presretna je zbog prvog zajedničkog djeteta kojeg očekuje sa zaručnikom Samom Palmerom. Da je prinova na putu, obitelji su obznanili nakon što je petra ušla u 12. tjedan trudnoće.

'Petra i Sam su oduševljeni. Oboje su obiteljski ljudi, a o mogućnosti da imaju zajedničko dijete razgovarali su gotovo od prvog dana veze. Petra je za trudnoću rekla sestri Tamari i ocu Bernieju, a oboje su presretni. Bernie i obitelj imali su nekoliko teških tjedana pa im je ovo bila prelijepa vijest koju su svi željeli', izjavio je izvor blizak paru za britanski tabloid The Sun.

  • +9
Petra Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Iz šestogodišnjeg braka s bivšim suprugom Jamesom Stuntom, koji je završio gorkom brakorazvodnom parnicom, Petra Ecclestone ima troje djece, a ovoga ljeta sa zaručnikom Samom Palmerom planirala je meksičko vjenčanje vrijedno 125 milijuna dolara od kojeg je naprasno odustala.

Nakon što je vijest o njezinu otkazivanju skupocjene ceremonije vjenčanja odjeknula svijetom, ovoga ljeta šuškalo se kako je na njezinu odluku da za sada samo odgodi vjenčanje utjecalo i mišljenje nekih njezinih rođaka i bliskih ljudi koji su je upozorili da je prebrzo donijela odluku da se uda za Palmera, kojeg je upoznala samo 18 mjeseci ranije.

Sam je jedan od najboljih prijatelja njenog šogora Jaya Rutlanda, a s Petrom je prohodao ubrzo nakon njenog razvoda od Stunta.

'Bilo je to jako neočekivano. Slučajno sam ga srela u Los Angelesu kad sam ušla posjetiti Jaya. Mislila sam da ću biti u celibatu ili postati lezbijka. Jednostavno sretnete nekog kad to najmanje očekujete ili želite. Tad se to dogodi', svojedobno je izjavila.

Zaruke su objavili na Novu godinu, 14 mjeseci nakon što se razvela od Stunta s kojim ima kćer Laviniju i blizance Andrewa i Jamesa.