ŠALI SE DA JE TRUDNA

Nakon prekida s Peteom Davidsonom, Kaia Gerber ima pomalo čudan smisao za humor

31.01.2020 u 15:43

Bionic
Reading

Svoj Instagram Story lijepa je 18-godišnjakinja iskoristila da unese malo konfuzije među svoje vjerne pratitelje, no vjerujemo da aludiranje na moguću trudnoću nije bilo niti najmanje simpatično, a kamoli smiješno njezinim roditeljima, Cindy Crawford i Randeu Gerberu

Kaia Gerber odlučila se našaliti na vlastiti račun i potaknuti nagađanja, objavivši na svom Instagram Storyju fotografiju na kojoj je jasno da je ona, iako joj se ne vidi lice, dok drži knjigu 'The One Minute Mother', a trbuščić je lagano izbacila, kako bi izgledalo kao da je trudna.

18-godišnja manekenka, kći slavnog supermodela Cindy Crawford i Randea Gerbera, nakon što je u siječnju prekinula vezu s problematičnim Peteom Davidsonom dobro se zabavlja, a to je pokazala i ovom objavom.

Njezina veza s Davidsonom unijela je nemir u cijelu njezinu obitelj, a iako je veza trajala kratko, njezini su roditelji činili sve kako bi svoju kći urazumili i osvjestili je kako veza s problematičnim komičarom nije nešto što joj treba u životu. Na sreću, po njih, poslušala je i prekinula vezu.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia