POVRATAK NA KUBU

Nakon prekida s Benom Affleckom, Ana de Armas pokazala drastičnu promjenu imidža

19.01.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Glumica Ana de Armas nedavno se vratila na Kubu kako bi provela neko vrijeme s obitelji i prijateljima. U nedavnoj snimci za prijateljice glumica je pokazala i novu frizuru

Lijepa glumica Ana de Armas i Ben Affleck prekinuli su nakon godinu dana viđanja, navodno preko telefona. Ana de Armas otputovala je natrag na Kubu gdje joj živi obitelj.

Tijekom svog posjeta Kubi 32-godišnja glumica snimila je video poruku za svoju prijateljicu Claudiju Mumu.

Čini se da si je Ana de Armas također obojala kosu u tamniju nijansu smeđe od one koju je prije imala. Iako se nesumnjivo radi o nagađanjima, glumica navodno nije htjela biti vezana za Los Angeles gdje Ben Affleck morao biti kako bi viđao djecu.

Mnogi su nagađali da se par zaručio zbog dijamantnog prstena koji je Ana de Armas krajem prošle godine imala na ruci, no ispalo je da je u pitanju samo rekvizit za film koji je glumica tada snimala.

Ana de Armas i Ben Affleck proveli su većinu 2020. zajedno. Glumica je upoznala Affleckovu djecu Violet, Seraphinu i Samuela.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Ben Affleck je prije Ane de Armas javno izrazio želju sresti nekoga s kim bi imao ozbiljnu vezu. Glumac se cijeli život bori s alkoholizmom i zadnji put je bio u klinici za odvikavanje 2018. godine.

  • +3
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia