NEPOMIRLJIVE RAZLIKE

Ipak nisu uspjeli: Nakon manje od godine dana prekinuli Ben Affleck i Ana de Armas

18.01.2021 u 20:33

Bionic
Reading

Baš kao i kod većine holivudskih prekida, i ovoga su puta navedene nepomirljive razlike između Bena Afflecka i Ane de Armas, koje su ih dovele do toga da niti godinu dana od početka svoje strastvene ljubavne veze krenu svatko svojim putem

Nakon gotovo godinu dana, 48-godišnji Ben Affleck i 16 godina mlađa Kubanka Ana de Armas prekinuli su svoju ljubavnu vezu. Par, koji je svoju vezu započeo početkom 2020. godine, zajedno su donijeli odluku da krenu svatko svojim putem zbog nepomirljivih razlika.

Iako službene potvrde još uvijek nema, baš kao što to nisu napravili niti na početku svoje veze, izvori bliski paru navode kako 32-godišnja glumica nije željela u potpunosti preseliti u Los Angeles, u grad u kojem je Ben Affleck stacioniran ponajviše kako bi bio blizu svoje djece, koju je dobio u braku s Jennifer Garner.

'Ben više nije s Anom. Ona je prekinula vezu, koja je jednostavno bila prekomplicirana. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, a Ben očito mora zbog svoje djece koja tamo žive', otkrio je dobro upućeni izvor, dok je drugi dodao kako je odluka na kraju bila zajednička, te da su nakon svega ostali prijatelji.

'Jednostavno imaju drugačije vizije u životu, no daleko od toga da se ne vole i ne poštuju. Ben će nastaviti raditi na sebi, priprema tri nova filma i želi biti savršen otac.'

  • +3
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je većinu godine proveo u samoizolaciji, uživajući u zajedničkim šetnjama sa svojim kućnim ljubimcima, a atraktivna Kubanka čak je upoznala njegovu djecu iz braka s Garner.

Iako se još ljetos šuškalo kako je njihova veza poprilično ozbiljna, te da se Ana de Armas uselila u Affleckov dom na Paciic Palisades, stavivši svoju kuću u prodaju, a sve se dodatno 'zagrijalo' špekulacijom o zarukama, nakon što je snimljena s dijamantnim prstenom u ruci, od vjenčanja u konačnici neće biti ništa.