STARA LJUBAV

Nakon prekida s Alexom Rodriguezom, zaredala su se druženja Jennifer Lopez i Bena Afflecka

01.05.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Bivši zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck provode dosta vremena zajedno u Los Angelesu, nakon što se glumica i pjevačica razišla s posljednjim zaručnikom, bejzbolašem Alexom Rodriguezom

Oskarovac Ben Affleck je primijećen više puta kako odlazi do doma Jennifer Lopez, a glumca je do kalifornijske vile Lopez vozio bijeli terenac, koji je navodno u njenom vlasništvu.

Iako nekadašnji ljubavni par nije primijećen zajedno, izvor je za Page Six rekao kako je osiguranje Afflecka pokupilo nedaleko od njene vile, a potom i odvezlo nakon nekoliko sati provedenih u njenoj vili.

Glumica se nedavno vratila u Los Angeles sa snimanja novog filma 'Shotgun Wedding' u Dominikanskoj Republici, a izvor blizak zvijezdama kaže da u njihovom druženju nema ništa neobično, jer unatoč prekidu zaruka nikad nisu prestali biti prijatelji.

Po povratku sa snimanja u Dominikanskoj Republici, Lopez je viđena i na večeri s Rodriguezom 23. travnja u hotelu Bel-Air. Na ovom su mjestu, nedaleko od njezine vile vrijedne 28 milijuna dolara, bivši zaručnici prvi put izašli zajedno 2017. godine.

Zanimljivo, dan ranije u tom je hotelu viđen Aflleck kojega je odvezao bijeli terenac, a koji je nešto kasnije odvezao i Jennifer Lopez i njenog suradnika na poslovni sastanak.

Nekoliko dana kasnije, 28. travnja, Affleck je navodno viđen kako izilazi iz njene kuće na Bela Airu, a 29. travnja primijećen je ujutro kako svojim automobilom dolazi do hotela Bela Air, gdje ga je pokupio bijeli tereanac. Odvezao ga je do kuće Jennifer Lopez, a oko tri i pol sata kasnije isti ga je terenac vratio do hotela.

  • +21
Jennifer Lopez Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Nekad najslavniji zvjezdani par Affleck i Lopez bili su zaručeni 2002. godine, a mediji su ih nazivali' Bennifer'. No 2003. godine su odgodili vjenčanje, a u siječnju 2004. su se razišli. Zbog prekida s Affleckom, priznala je kasnije Lopez, prvi put je jače osjetila da joj je slomljeno srce.

Nakon prekida s Rodriguezom J.Lo se stalno viđa sa slavnim osobama, a navodno joj podršku pruža i bivši suprug Marc Anthony.

'Kad ste toliko poznati, s kim ćete razgovarati? S ljudima koje poznajete, drugim poznatim ljudima', objasnio je ta druženja jedan izvor.