UZ POMOĆ SLAVNE MERLINKE

Ne ostavlja obožavatelje u nedoumici: Evo što na glasine o pomirenju s Benom Affleckom kaže Ana de Armas

22.03.2021 u 22:03

Bionic
Reading

Glumica je na Instagramu objavila isječak iz filma Marilyn Monroe, u kojem najpoznatija plavuša na svijetu, čini se, odgovara u Anino ime na glasine o pomirenju s Benom Affleckom

Lijepa Kubanka, 32-godišnja Ana de Armas, u nadolazećem Netflixovom filmu 'Blonde' glumi slavnu Merlinku, čiji je lik iskoristila za obraćanje svojim obožavateljima na temu pomirenja s Benom Affleckom.

Slavni par je u siječnju odlučio krenuti svatko svojim putem, nakon gotovo godinu dana veze kojoj smo unatoč pandemiji i zaključavanju gotovo svakodnevno svjedočili zahvaljujući paparazzima.

Glumica je prvo objavila selfie na kojemu nosi ogrlicu s privjeskom u obliku polovice srca, što je kod njenih obožavatelja pokrenulo nagađanja da je riječ o ogrlici i privjesku identičnoj onoj kakvu su ona i Affleck nosili dok su bili skupa.

  • +7
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No Ana je nedugo zatim na Instagram Storyju objavila niz različitih naljepnica s natpisom 'ne', što je kako se čini njen odgovor na glasine, a zatim je 'uposlila' i Merlinku da demantira ta nagađanja.

'Što je rekla!', napisala je Ana i podijelila isječak iz filma 'Muškarci više vole plavuše' iz 1953. u kojem najpoznatija plavuša na svijetu muškarcima oko sebe pjevuši 'Ne!'.

Kubanska ljepotica i 48-godišnja holivudska zvijezda Ben Affleck zbližili su se početkom 2020. godine na snimanju erotskog psihološkog trilera 'Deep Water' u New Orleansu, a razdvojili su se u siječnju nakon gotovo godinu dana veze.

'Njihov je odnos bio kompliciran. Ana ne želi živjeti u Los Angelesu, a Ben to očito mora, jer mu tamo žive djeca', rekao je u siječnju izvor za časopis People, potvrđujući da više nisu skupa.

'Do toga je došlo uzajamno i u prijateljskom tonu. Unatoč velikoj ljubavi i poštovanju, u različitim su životnim fazama. Ben i dalje želi raditi na sebi, ima tri posla jedan za drugim i nizu, a i solidan je otac. Oboje su sretni s trenutnim tijekom njihovih života', rekao je izvor, kasnije otkrivši i da dalje redovito razgovaraju te da su ostali u prijateljskim odnosima.