SASVIM ISKRENA

Nakon dva propala braka: Jennifer Garner više ne planira stati pred oltar

24.03.2021 u 20:26

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Garner, koju korisnici streaming servisa Netflix ovih dana gledaju u novoj komediji 'Yes Day', priznala je kako neće tako skoro ponovno izreći sudbonosno 'da'

'Nije vrijeme za to i ne želim komplicirati. Dobro sam', izjavila je 48- godišnja holivudska glumica u svom novom intervjuu za američki magazin People.

U bračnu luku do sada je uplovljavala dvaput, a danas je mišljenja kako izricanje sudobonosnog 'da' više nije za nju, iako još uvijek gaju neke nade za budućnost.

'Tako sam daleko od ponovnog vjenčanja, no ne vjerujem da ću zauvijek biti singl', ističe 48- godišnja glumica.

Garner je prethodno bila u braku sa glumcem Scottom Foleyjem, a zatim s glumačkim kolegom Benom Affleckom s kojim ima troje djece - Violet (15), Seraphinu (12) i devetogodišnjeg Samuela.

  • +6
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

Svoju vezu okrunili su brakom 2005. godine, da bi se deset godina kasnije razišli. Svoj razvod finalizirali su u kolovozu 2018. godine usred Affleckove borbe sa ovisnošću o alkoholu.

Sa Scottom Foleyjem u braku je bila od 2000. do 2004. godine, a nedavno ju se ljubavno povezivalo s Johnom Millerom, predsjednikom kompanije Cali Group s kojim se razišla neposredno prije prvog vala pandemije koronavirusa u ožujku prošle godine.

Kako je otkrila, u karanteni obožava provoditi vrijeme sa svojom djecom i u potpunosti je zadovoljna svojim životom singl osobe.

'Naučila sam da sam prilično snažna osoba. Osjećam se dobro kada sam sama u kući ili kada mi društvo prave djeca. Naravno da imam svoje trenutke slabosti, no većinu vremena se osjećam dobro', priznaje Garner koja ipak čezne za vremenima kada je znala uskočiti u avion i otići na filmski set.

'Volim biti kod kuće sa svojom djecom, no ponekad mi nedostaju dani kada bih odlazila na različite filmske lokacije', dodaje.

Njezin bivši suprug, oskarovac Ben Affleck, protekle godine u jeku pandemije koronavirusa započeo je vezu s kubanskom glumicom Anom de Armas, a s kojom je prekinuo ranije ove godine.

  • +7
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia