ZALJUBLJIVA latino diva

Jennifer Lopez jednostavno nema sreće u ljubavi: Ulijetala je iz veze u vezu, mnogi su je varali, iza nje su tri propala braka i dva zaručnika

16.03.2021 u 06:52

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ima veliko iskustvo kada je riječ o ljubavnim vezama, a kroz njezin su život prošli brojni poznati muškarci. Otkako se kao 15-godišnja tinejdžerica prvi put zaljubila, ulijetala je iz veze u vezu ili brak. No kako god završilo, u javnosti se uvijek pojavljivala uzdignute glave. Tako će biti i nakon razlaza s Alexom Rodriguezom. Nakon što se ispostavilo da 45-godišnji Alex dogovara susrete s reality zvijezdom Madison LeCroy mimo znanja svoje slavne zaručnice, krenule su i glasine o tome da je njihova veza pred raspadom

Premda izvori tvrde da se prekid dogodio, službeno to još nije potvrđeno jer (bivši) par mora riješiti pitanje svojih zajedničkih poslovnih projekata i ulaganja. J.Lo i A-Rod opovrgnuli su vijest o prekidu rekavši da trenutačno rade na svom odnosu. Jennifer Lopez je do sada svoje srce očito poklanjala muškarcima koji nisu podnosili njezine uspjehe ili su njezinu slavu htjeli iskoristiti za svoj osobni boljitak.

Prisjetili smo se dosadašnjih muškaraca u njezinu životu.

  • +7
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

S Davidom Cruzom ljubav je trajala punih deset godina

David Cruz bio je prva ljubav Jennifer Lopez. Par su postali kad je ona imala tek 15, a on 16 godina. Pjevačici je on bio prva ljubav, a vezu su prekinuli početkom 90-ih godina (nakon 10 godina veze), kada je ona bila na početku svoje, pokazat će se kasnije, sjajne karijere, ali prije uloge u filmu 'Selena' kojom je započela zvjezdani proboj. Cruz joj je bio pratnja na holivudskim događanjima, a s njom je došao i na premijeru film 'Money Train' u studenom 1995. Prošle godine Cruz je preminuo u 52. godini zbog problema sa srcem.

Romansa s Wesleyjem Snipesom kratko je trajala

U glumca i majstora borilačkih vještina zaljubila se na snimanju filma 'Vlak pun love'. Bili su skupa tek četiri mjeseca, od studenog 1994. do ožujka sljedeće godine.

Prvi suprug Ojani Noa prijetio joj je tužbom

Jennifer Lopez prvo je bila u braku s Kubancem Ojanijem, konobarom kojeg je deset mjeseci ranije upoznala u restoranu u Miamiju. Vjenčali su se u veljači 1997. godine i rastali se nakon samo godinu dana braka. Pomogla mu je četiri godine kasnije, kad je bio bez novca, i kao što je ona krenula dalje, kako u ljubavi, tako i u karijeri, Ojani je učinio isto. Danas je glumac, fitnes trener, model, pisac, producent i vlasnik opasno dobrog tijela. Zaposlila ga je kao voditelja svog restorana u Pasadeni, a otpustila nekoliko mjeseci kasnije, kad se pokazalo da nije sposoban za taj posao. Prijetio joj je tužbom, potom je htio objaviti knjigu o njihovu životu, no sudski ga je spriječila u tome.

Vezi s Puff Daddyjem presudila je nevjera

Kad je snimala svoj prvi album 'On The 6', 1999. godine, Lopez se zaljubila u producenta i repera Seana Combsa, inače poznatijeg kao Puff Daddy. Premda su mnogima bili omiljeni par, taj odnos nije potrajao. Bili su skupa u prosincu 1999., kad se on sukobio s grupom mladića u njujorškom noćnom klubu. Jennifer i Combs su pobjegli, ali policija je krenula za njima i pronašla pištolj u njihovom automobilu. On je optužen za nelegalno posjedovanje vatrenog oružja, a ona se izvukla. Suđenje i stres, ali i njegova nevjera presudili su vezi pa su prekinuli 2001. godine. Sean danas ima čak šestero djece, a i sam je prošao kroz nekoliko brakova.

Drugi brak s Chrisom Juddom nije dugo trajao

Jedan od njezinih pratećih plesača s početka karijere Chris Judd zaprosio ju je nakon kratke veze. Vjenčali su se 2001. godine, no ni tada slavna pjevačica nije imala previše sreće. Nakon godinu dana razveli su se, a ona je izjavila da to nije bila nimalo laka odluka. Danas je Chris uspješan koreograf, suprug i otac, a izgleda da je njemu, kao i Ojaniju, dobro krenulo nakon što je prekinuo s Jennifer.

S Benom Affleckom 'samo' se zaručila

Ubrzo nakon razvoda s Juddom, Jen je počela hodati s Benom Affleckom, a bili su toliko omiljeni u javnosti da su ih fanovi zvali imenom Bennifer. Affleck joj je darovao 6-karatni dijamantni prsten vrijedan 1,2 milijuna dolara, a mnogi su joj predviđali da je holivudski zavodnik 'onaj pravi'. Njihovo vjenčanje trebalo je biti održano 14. rujna 2003. godine, no otkazano je samo nekoliko sati prije ceremonije. On je na kraju srodnu dušu pronašao u glumici Jennifer Garner, od koje se doduše razveo, ali ipak su bili u braku od 2005., što je za Hollywood iznimno dugo.

Treći brak i djeca s Marcom Anthonyjem

Godine 2004. Jen je počela hodati s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim je surađivala na svojim videospotovima. Vjenčali nakon samo dva mjeseca veze, nakon što se Anthony rastao od bivše Miss Universe Dayanare Torres. Marc i Jennifer snimili su duet za njezin film 'Jeste li za ples?' Međutim ni taj brak nije potrajao, ali bar su izdržali skupa od 2005. do 2012. i to je bio njezin najdulji brak dotad. Par je dobio blizance Maxa i Emmu, a ostali su u dobrim odnosima te danas zajedno odgajaju djecu.

Veza s Casperom Smartom trajala je pet godina

I Smart je, poput Crisa Judda, bio plesač na njezinim nastupima. Prohodali su u studenom 2011., a premda su im mnogi prognozirali brz prekid, ostali su skupa sve do kolovoza 2016. Smart je od nje tjedno dobivao 10.000 dolara kao honorar za koreografije njezinih nastupa i spotova. Osamnaest godina mlađi plesač prevario ju je već na samom početku veze, ali tada mu je sve oprostila. Kada je opet ulovljen u preljubu, odlučila mu je zauvijek reći zbogom.

Drakea je ljubila u tajnosti

J.Lo i Drake upoznali su se na koncertu u Las Vegasu, no svoju su vezu navodno skrivali od javnosti zbog reperove bivše djevojke Rihanne. Dva mjeseca nakon što su se zaljubili Jennifer Lopez i Drake prestali su se viđati. Kanadski reper i glumac proslavio se ulogom u serijalu 'Degrassi: The Next Generation', a potom i albumom 'Thank Me Later', kojim je u lipnju 2010. osvojio američke top liste. Veza je navodno pukla jer su oboje bili previše okupirani poslom pa se nisu mogli viđati.

Alex Rodriguez

S Alexom se upoznala 2005. godine na utakmici koju je gledala s tadašnjim suprugom Marcom Anthonyjem. Slavni sportaš tada je bio u braku sa Cynthijom Scurtis, koja je tri godine kasnije tražila razvod i u službenim dokumentima kao razlog navela njegove brojne izvanbračne afere. Jennifer mu je prišla u jednom restoranu i pozdravila. 'Malo smo razgovarali i onda mi je rekla: 'Imaš moj broj, nazovi me.' To sam i napravio kad sam došao doma', ispričao je Alex u intervjuu s Ellen. Zaručili su se i planirali vjenčanje, no pandemija im je pomrsila planove pa su ga dva puta odgađali. No sudeći po najnovijim događajima, čini se da od ulaska u bračnu luku neće biti ništa.

'Vijesti o našem prekidu nisu točne. Radimo zajedno na našem odnosu i pokušavamo naći rješenje', izjavili su prije nekoliko dana za TMZ i dodali kako treća osoba nije krivac za njihove probleme. Naime šuškalo se kako je vezi presudila navodna Alexova afera s Madison LeCroy, starletom i reality zvijezdom.

Kako se pisalo, veza slavnoga para već neko vrijeme ne funkcionira najbolje. 'Na klimavim su nogama već gotovo tri mjeseca. Pokušavali su ostati skupa zbog djece, ali svi su znali da to neće uspjeti. Zajedno su htjeli kupiti ogromnu vilu, a kad se to nije dogodilo jer je jedno od njih odustalo od dogovora, svi njihovi prijatelji u Miamiju znali su što slijedi', rekao je izvor za časopis People.