RENATA LOVRINČEVIĆ BULJAN

Nakon pobjede juniora Hajduka, bivša misica i majka mladog Borne Buljana ne krije emocije: 'Bravo sine, naš si ponos!'

16.03.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon nevjerojatne pobjede Hajdukovih juniora, oglasila se i mama jednog od najzaslužnijih za pobjedu - vratara Borne Buljana, bivša misica danas fitness instruktorica Renata Lovrinčević Buljan

U sinoćnjoj velikoj pobjedi Hajdukovih juniora u četvrtfinalnoj utakmici nad Borussijom Dortmund, veliku je ulogu odigrao i vratar Borna Buljan, koji je obranom jedanaestarca voljenom splitskom klubu donio polufinale juniorske Lige prvaka u kojoj će se naći s Milanom.

Tim povodom na svom se Instagramu oglasila i njegova ponosna majka Renata Lovrinčević Buljan, koja je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinovima Bornom i njegovim mlađim bratom.

Riječi koje je fitness trenerica i bivša misica napisala i posvetila starijem sinu, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

'Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad 'nepobjedivima'. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas. Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla.

Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo, voljelo beskrajnoj i dođe ova radost kao zahvala. Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i Hajduku.

Bravo sine, ljubi te majka...a i tata i brat...naravno. Naš si ponos.'

  • +3
Renata Lovrinčević Buljan Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Ispod objave oglasila se i splitska voditeljica Mirta Šurjak, koja je Renati napisala: 'Kaže ona biblijska 'Ostanite kao djeca'. Mnogi se 'veliki' mogu ugledati u ovu hajdučku dicu.Ovo je Hajduk!!! Čestitke od srca!'

Inače, danas 46-godišnjakinja, Renata Lovrinčević Buljan titulu Miss Universe Hrvatske osvojila je 2000. godine, neko se vrijeme bavila manekenstvom, pojavljivala se na raznim društvenim događanjima. Prije negoli je zakoračila u modni svijet, Renata je upisala Kineziološki fakultet s usmjerenjem kondicijskog trenera, gdje je stekla zvanje profesora tjelesne i zdravstvene kulture i nakon diplome, 2000. godine, počela je raditi u fitness centru gdje i danas radi kao trenerica.