RENATA LOVRINČEVIĆ BULJAN

U dresu Hajdukovog vratara: Bivša misica bila je glavna atrakcija na Poljudu

28.02.2023 u 17:43

Bionic
Reading

Nema tko nije stigao na Poljud kako bi pogledao utakmicu u kojoj je mlađa ekipa Hajduka senzacionalnom igrom izbacila juniore Manchester Cityja za ulazak u četvrtfinale Lige prvaka, a mnoge oči bile usmjerene prema atraktivnoj plavuši

Tribine Poljuda bile su pune dobro nam znanih lica, pretežito iz sportskog svijeta, no bila je tu i jedna bivša misica, poznata splitska fitness instruktorica. Riječ je o nekadašnjoj Miss Universe Hrvatske, Renati Lovrinčević Buljan, koja svojom atraktivnom pojavom uvijek privlači poglede, pa je tako bilo i sada.

Renata je na stadion stigla u pratnji supruga, i na tribine sjela noseći jarkozeleni dres golmana Hajduka s dobro joj znanim brojem. Riječ je o dresu njezinog sina Borne, koji je bio na golu, a ona je stigla tamo kao njegova najveća podrška, ali i, očito, da mu donese sreću u pobjedi juniora Hajduka nad Manchester Cityjem.

  • +2
Renata Lovrinčević Buljan Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Inače, danas 46-godišnjakinja, Renata Lovrinčević Buljan titulu Miss Universe Hrvatske osvojila je 2000. godine, neko se vrijeme bavila manekenstvom, pojavljivala se na raznim društvenim događanjima. Prije negoli je zakoračila u modni svijet, Renata je upisala Kineziološki fakultet s usmjerenjem kondicijskog trenera, gdje je stekla zvanje profesora tjelesne i zdravstvene kulture i nakon diplome, 2000. godine, počela je raditi u fitness centru gdje i danas radi kao trenerica.

Kako se može vidjeti na njezinom Instagram profilu, i sama je velika zaljubljenica u zdrav način života, pravilnu prehranu i redovite treninge, a svoju zavidnu figuru rado ističe kombinacijama koje joj laskaju.

Zanimljivo je i kako je nedavno upravo sina Bornu trenirala u fitness centru, no objave je, nakon što su izazvale veliku medijsku pažnju, izbrisala.