za rastopiti se

Maja Šuput svakodnevno šalje nove razglednice s novog putovanja, a pokazala je i što je za nju najveća sreća

16.03.2023 u 09:18

Bionic
Reading

'Kraljica svadbi' i uspješna poduzetnica vratila se na mjesto na kojem je odmarala za vrijeme trudnoće, ali i u studenom prošle godine. Sa svojim dečkim već nekoliko danajavlja se iz najvećeg grada Ujedinjenih Arapskih Emirata

Premda joj je raspored nastupa popunjen godinu unaprijed, uvijek se nađe kakva 'rupa', malo predaha za odmor sa svojim najvažnijim muškarcima koje uvijek iskoriste za neko putovanje.

Oni koji prate Maju Šuput na društvenim mrežama, znaju da će sa svakog putovanja slati zanimljive prizore. Ne prođe dan kad nešto ne pokaže - od neodoljivih fotografija i videa sa svojim mališanom Bloomom, različitih outfita i kupaćih kostima, delicija u kojima je guštala, do noćnog života.

Obiteljska fotografija, na kojoj pjevačica i poduzetnica pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom, izazvala je ipak, najviše oduševljenja. 'Najveća sreća', napisala je Maja u opisu nekoliko fotografija na kojima se svo troje grle na ležaljci na plaži. I ovoga je puta odsjeli su u luksuznom hotelu smještenom na poznatom otoku Palm Jumeirah.

Podsjetimo, Maja i Nenad svoje prvo dijete su dobili 17. ožujka 2020. godine, a premda će tek proslaviti treći rođendan, s roditeljima je već obišao pola svijeta.

  • +3
Maja Šuput na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL