NAPOKON ZAJEDNO

Nakon objave da je Vedran Ćorluka dao otkaz u ruskom klubu i vratio se u Hrvatsku, njegova je Franka ovime dala naslutiti koji je razlog tome

20.07.2021 u 13:22

Bionic
Reading

Jučer se hrvatskim medijima proširila vijest kako je nekadašnji nogometaš Vedran Ćorluka nakon manje od dva tjedna, koliko je kao pomoćni trener radio u ruskom klubu Lokomotiv, a u kojem je donedavno i sam igrao, dao otkaz, a neslužbeno doznajemo koji je razlog toj njegovoj odluci

'Nažalost, iz osobnih razloga, napuštam trenersku poziciju u Lokomotivu. Želim još jednom svima zahvaliti na svemu što sam doživio u ovom velikom klubu. Sretno svima u klubu u novoj sezoni i budućnosti', objavio je Vedran Ćorluka na službenoj stranici kluba i svojom odlukom iznenadio sve. A kako i ne bi kada je na poziciji pomoćnog trenera proveo manje od dva tjedna, da bi potom izbrisao svoj profil na Instagramu.

Ne čudi stoga što je krenula zabrinutost što se događa s Vedranom Ćorlukom i kakvi ga problemi muče, točnije kakvi su to obiteljski razlozi doveli do njegove konačne odluke. No, javnost može odahnuti.

Kako neslužbeno doznajemo, nema apsolutno nikakve drame oko svega. Istina je da je odustao od svega zbog obitelji, no nisu nikakvi problemi u pitanju, već jednostavno Ćorlukina želja da uživa u odrastanju svog jednoipolgodišnjeg sinčića Viktora.

Franka Batelić - Preživjet ću spot Izvor: Promo fotografije / Autor: NN Media Nemanja

A da doista uživa nakon povratka iz Moskve otkrila je njegova supruga, pjevačica Franka Batelić, koja je na Instagram Storyju objavila fotografiju svoje dvojice muškaraca. Na njoj Ćorluka hoda za malenim Viktorom, koji je pak krenuo u lov na galeba koji stoji na brdašcu.

Na fotografiju je napisala: 'I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.'