punjenje baterija

Franka Batelić se javlja s njoj najsretnijeg mjesta na svijetu, pozira u badiću, a pohvale se nižu: 'More, ti, sunce... najljepša kombinacija'

01.07.2021 u 13:33

Bionic
Reading

Pjevačica se ne odvaja od svog sinčića Viktora, s kojim iz Zagreba često putuje u rodni Rabac u Istri. Franka Batelić i suprug Vedran Ćorluka imaju ispunjene dane u kalendaru, no uvijek pronađu vrijeme za obitelj i uživanje u za njih, omiljenim mjestima

Kako je najavila početkom mjeseca, Franka Batelić, ovo ljeto će provesti radno - dijelom u Zagrebu, dijelom u Rapcu odakle se oglasila s posljednjom objavom na Instagramu. Ove godine uživat će, rekla je, sa sinčićem Viktorom na plaži te se našalila da već zna da joj neće trebati teretana jer će loviti svog mališana.

'Samo ja i moje najsretnije mjesto na ovoj Zemlji', opisala je fotograiju na kojoj sjedi na obali u dvodijelnom, crnom kupaćem kostimu sa slušalicama u ušima. Svakom objavom na Instagramu pjevačica pobere hrpu komplimenata, a oduševljenje fanova je izazvala i ovog puta. 'Baš si najljepša', 'Ljepoto', 'More, ti, sunce... najljepša kombinacija', poručili su joj.

Franka je prije nekoliko dana objavila fotografiju na kojoj pozira plavom kosom, a mnogi pratitelji su joj poručili da izgleda prekrasno te su je čak usporedili s i poznatim divama poput Brigitte Bardot u mladim danima.

Inače pjevačica trenutno radi na novom albumu koji će biti objavljen ove jeseni. Ono što želim u profesionalnom smislu ove godine je napokon održati veći koncert u Zagrebu jer ga, kazala je, najavljuje i planira negdje od početka 2020. godine. 'Moj tim i ja spremamo nekoliko iznenađenja do kraja godine, međutim neka to za sada ostane slatka tajna', najavila je u nedavnom razgovoru za tportal.