GLAZBENA POSLASTICA

Nakon Graše i Tonyja, na tportalu uživajte u koncertu neponovljivog Zlatana Stipišića Gibonnija

30.04.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom i ovoga vam petka u 19 sati donosi pravu glazbenu poslasticu, koncert za pamćenje. Riječ je o snimci velikog koncerta koji je Zlatan Stipišić Gibonni održao na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu 2016. godine, a na kojem je, kao poseban gost, nastupio i nikada prežaljeni Oliver Dragojević

Tog 2. travnja 2016. dva su splitska velikana, Zlatan Stipišić Gibonni i Oliver Dragojević, na prepunom glavnom zagrebačkom trgu održali koncert za pamćenje. Najveći obožavatelji, ali i oni koji jednostavno nisu željeli propustiti ovaj koncert koji je organizirao Hrvatski Telekom, ljuljali su se u ritmu njihovih bezvremenskih hitova, ali i pjesama s njihovog prvog zajedničkog albuma 'Familija'.

Gibonni i Oliver, Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb, 2016. Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

To inače nije bila prva suradnja Gibonnija i Olivera, budući da su još 1994. snimili zajedničku skladbu 'U ljubav vjere nema', a tijekom godina nisu propuštali zajedničke trenutke na pozornici. Nažalost, smrt Olivera Dragojevića daljnje je suradnje zaustavila, no to ne znači da pjesma i dalje ne živi.

U koncertu sa glavnog zagrebačkog trga možete uživati sutra u 19 sati na tportalu, baš kao što je prošlih tjedana bio isti slučaj prvo s Petrom Grašom, a potom i Tonyjem Cetinskim.

Ekskluzivne snimke koncerata Gibonnija, Tonyja Cetinskog i Petra Graše s Trga pogledajte besplatno i u MAXtv videoteci na MAXtv-u ili putem MAXtv To Go usluge i uživajte u bezvremenskim hitovima.