24. travnja u 19 sati

Uživajte u novoj glazbenoj poslastici na tportalu: Zabavite se uz koncert Tonyja Cetinskog

23.04.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Nakon snimke koncerta Petra Graše, Hrvatski Telekom vam poklanja još jednu ekskluzivnu snimku spektakularnog nastupa jednog od naših najpopularnijih pjevača. S Tonyjem Cetinskim je prije dvije godine na glavnom zagrebačkom trgu pjevalo i plesalo više od 40.000 ljudi, a sad možete i vi iz svog doma

Zabava ne prestaje ni u vrijeme socijalnog distanciranja. U petak, 24. travnja s početkom u 19 sati zahvaljujući tportalu moći ćete pogledati snimku velikog koncerta Tonyja Cetinskog koji je 2018. na prepunom Trgu bana Jelačića nastupio kao glavna zvijezda velikog rođendanskog tuluma Magente 1. Publika je dva sata s njim pjevala sve njegove hitove, stare i nove, u fantastičnoj atmosferi koju je priredio.

Koncert Tonyja Cetinskog na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, 2018. godina Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na tom je koncertu Tony Cetinski ugostio mlade pjevačke nade Juru Brkljaču, Marka Kutlića i Davida Temelkova, a podršku im je pružio i TonyC orchestra - gudački orkestar koje su redom činile samo žene koje su ih pratile svirkom.

  • +21
Drugi rođendan Magente 1 uz Tonyja Cetinskog Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Uvijek je izazov raditi koncert na glavnom zagrebačkom trgu, no zato je osjećaj i za izvođače i za publiku izniman, nabijen posebnim emocijama', izjavio je popularni pjevač.

Ovo nije jedina glazbena poslastica za sve ljubitelje domaćih glazbenika. Naime, idućih tjedana, zahvaljujući MAXtv-u, moći ćete uživati i u drugim koncertima. Ekskluzivne snimke koncerata Gibonnija, Tonyja Cetinskog I Petra Graše s Trga pogledajte besplatno i u MAXtv videoteci na MAXtv-u ili putem MAXtv To Go usluge i uživajte u bezvremenskim hitovima.