10. TRAVNJA u 19 sati

Prava glazbena poslastica na tportalu: Opustite se i zapjevajte uz hitove Petra Graše sa spektakularnog zagrebačkog koncerta

03.04.2020 u 08:45

Bionic
Reading

Kad smo povezani, sve je moguće. Čak i odlazak na koncert! Hrvatski Telekom vam ekskluzivno donosi pravu glazbenicu poslasticu. Snimku velikog koncerta Petra Graše koji je prošle godine održan na glavnom zagrebačkom Trgu gledajte večeras od 19 sati na Youtube kanalu tportala

Petak je oduvijek bio dan za izlaske, za dobre koncerte, a tko kaže da se i u samoizolaciji morate toga odreći? Donosimo vam pravu glazbenu poslasticu koja će u petak, 10. travnja s početkom u 19 sati biti emitirana na tportalu. Riječ je o snimci velikog koncerta Petra Graše koji je prošle godine održan na glavnom zagrebačkom Trgu.

Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Više od dva sata publika je tada uživala u njegovim najvećim hitovima: 'Ko nam brani', 'Ljubav sve pozlati', 'Ako te pitaju' i ostalima, a erupciju oduševljenja izazvale su obrade evergreena Olivera Dragojevića 'Dvaput san umra' i Miše Kovača 'Nikoga nisam volio tako'. Na Trgu se okupilo oko 25 tisuća ljudi, kojima nije smetala ni kiša da s Grašom pjevaju u glas, a kako je sve to izgledalo moći ćete pogledati još jednom.

Koncert Petra Graše sa zagrebačkog glavnog trga Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Tol'ko mi je lipo da mi se čini da štogod kažem da ću pokvarit', rekao je tada Petar Grašo, ne krijući koliko uživa u atmosferi. Nastup na Trgu bana Jelačića bio je nesumnjivo pravi spektakl - i veličinom i produkcijom, a u jednom trenutku na pozornici su uz splitkog glazbenika bila i dva njegova holograma.

Ovo nije jedina glazbena poslastica za sve ljubitelje domaćih glazbenika. Naime, idućih tjedana, zahvaljujući MAXtv-u, moći ćete uživati i u drugim koncertima. Ekskluzivne snimke koncerata Gibonnija, Tonyja Cetinskog I Petra Graše s Trga pogledajte besplatno i u MAXtv videoteci na MAXtv-u ili putem MAXtv To Go usluge i uživajte u bezvremenskim hitovima.