ŽIVOTNO ISKUSTVO

Ben Affleck: Razvod od Jennifer Garner pomogao mi je da postanem bolji glumac

26.02.2021 u 10:14

Bionic
Reading

U nedavnom intervjuu za Hollywood Reporter 48-godišnji glumac Ben Affleck iskreno je progovorio o stvarnim iskustvima koja su utjecala na njegovu karijeru, poput dobivanja djece i razvoda od bivše supruge Jennifer Garner

Govoreći o svom filmu 'Izvan igre' iz 2020. godine, Affleck je istaknuo kako su mu životna iskustva pomogla ostvariti bolje uloge.

'Meni taj film, bez obzira koliko godina proživio, koliko uspona i padova prošao, dobio djecu i razveo se, više govori o činjenici da u ovom trenutku svog života imam dovoljno životnog iskustva da ga unesem u ulogu koja će mi zaista biti zanimljiva', rekao je Affleck.

Ta su ga iskustva, pimjećuje Affleck, pomogla oblikovati u boljeg glumca, istovremeno čineći njegov odabrani put u karijeri privlačnijim.

  • +7
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Starenje i ta moja iskustva koja su bila intenzivnija, značajnija, glumu su mi učinili puno zanimljivijom te me privukla filmovima o nesavršenim ljudima', kaže Affleck.

Prošle godine, dok je promovirao film 'Izvan igre', Affleck je gostovao u emisiji 'Good Morning America' i s voditeljicom Diane Sawyer razgovarao o svom putu do otrežnjenja i javnom razvodu od 48-godišnje glumice Jennifer Garner.

Nakon prikazivanja unaprijed snimljenog intervjua s Affleckom, Sawyer je pročitala njegovu javnu zahvalu koju je izrekao bivšoj supruzi.

'Želim javno i privatno reći: Hvala. Hvala ti što si obzirna, pažljiva, odgovorna, sjajna mama i osoba', pročitala je Sawyer.

Tijekom intervjua Affleck je priznao da nikad nije mislio da će njegova borba s ovisnošću rezultirati razvodom od Garner.

'Nisam želio razvod, nisam htio biti razvedena osoba, stvarno nisam želio biti odvojen od obitelji i svoje djece. Potreslo me to jer je značilo da nisam onakav kakav sam mislio da jesam i to je bilo vrlo bolno i razočaravajuće. U meni', rekao je Affleck.

Svoj razlaz Affleck i Garner su objavili u lipnju 2015. godine, a brak je okončan u listopadu 2018. godine.

Viđat su se počeli 2004. i vjenčali već sljedeće godine, a u braku su dobili troje djece – 15-godišnju Violet, 12-godišnju Seraphinu i 8-godišnjeg Samuela.

Affelck je i ranije otvoreno govorio o svojoj ovisnosti i razlazu s Garner. U intervjuu za The New York Times 2020. godine priznao je da najviše u životu žali zbog razvoda.

'Sram je stvarno toksičan. Ne postoji pozitivan nusprodukt srama. To je samo sekiracija u toksičnom, skrivenom osjećaju slabog samopoštovanja i gnušanja prema sebi', rekao je Affleck i dodao da je dugo vremena relativno normalno pio, a onda je počeo sve više kako mu se brak 2105. i 2016. počeo raspadati. Piće je naravno, priznao je Affleck, stvorilo još više bračnih problema.