VRIJEDILO JE

Čekala je punih 48 godina: Jennifer Garner napokon ostvarila želju iz djetinjstva

12.03.2021 u 23:33

Bionic
Reading

Gostujući virtualno u showu Ellen DeGeneres, omiljena holivudska glumica slavnoj je voditeljici otkrila mnoge zanimljivosti iz svog života, prihvatila sve izazove koji su joj postavljeni i time još jednom dokazala zašto je javnost toliko voli

Iako je tijekom svih ovih godina na crvenim tepisima, koje je redovito pohodila zbog premijera svojih filmova, nosila nakit, kao i naušnice, Jennifer Garner tek je sada otkrila pravu istinu o svemu. Gostujući kod Ellen DeGeneres, 48-godišnja holivudska glumica priznala je kako je tek nedavno, prvi puta u životu, probušila uši i stavila naušnice.

Sve do tada, Jennifer je nosila popularne naušnice na klipsu, koje se samo kopčaju, a razlog se krije u tome što u mlađim danima nije dobila dopuštenje svog oca da probuši uši, budući da je on bio protiv toga.

'Odgađala sam to cijelo vrijee, strahujući kako se mom ocu to ni danas neće svidjeti. A onda sam napravila i on mi je rekao: 'Oh, Jennifer, pa ja volim sve što ti napraviš'. I tako...', rekla je kroz smijeh Jennifer Garner koja je tijekom druženja s Ellen DeGeneres pokazala da zna bez ruku popiti čašicu tekile, ali i u usta strpati cijelu krafnu.

Jennifer Garner kod Ellen DeGeneres Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +6
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON