SRETNA OBITELJ

Nakon dugo vremena u javnosti: Shakira sa suprugom Gerardom Piqueom i sinovima u šetnji

30.04.2020 u 12:46

Bionic
Reading

Kolumbijska pjevačica Shakira i nogometaš Barcelone Gerard Pique nakon brojnih dana koje su proveli zatvoreni u kući odlučili su se za šetnju. Njihovi dječaci nisu krili radost zbog sati provedenih na svježem zraku s roditeljima

U sportskim izdanjima od glave do pete, Shakira i njezin suprug Gerard Pique uputili su se u dugu šetnju brdovitim dijelom Barcelone koja skriva i neke od najljepših parkova u Europi.

Upravo tu prednost nogometaš i pjevačica iskoristili su, kao i vrijeme popuštanja strogih mjera te na kratko napustili svoj luksuzan dom.

Sa sedmogodišnjim sinom Milanom i dvije godine mlađi Sashom, 33-godišnja zvijezda nogometnog kluba Barcelona i svjetski poznata pjevačica nakon dugo su vremena viđeni u javnosti.

Shakira i Gerard Pique s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovime su još jednom dali do znanja da je u njihovom braku sve pod kontrolom te da se na razvode, kako su navodili mnogi tabloidi.

Nedavno je Shakira otkrila svojim obožavateljima kako je karantenu, između ostalog, iskoristila za učenje. Posvetila se završetku studija koji je jako dugo planirala i dobila diplomu četverotjednog seminara antičke filozofije Sveučilišta Pennsylvania.