LIJEPA I PAMETNA

Shakira ne ljenčari: U karanteni je napokon našla vremena završiti dugo željeni studij

24.04.2020 u 22:05

Bionic
Reading

Osim što je uspješna u glazbenim vodama te je jedna od najpopularnijih pjevačica u svijetu, Shakira se očito vidi u još nekim granama. Tako je u karanteni odlučila vrijeme posvetiti završetku studija koji je dugo planirala

'Dobila sam diplomu nakon uspješno završenog četverotjednog seminara antičke filozofije Sveučilišta Pennsylvania. Znam da su možda moji hobiji ponekad ne praktični, ali ponosna sam jer trebalo je mnogo sati provesti uz knjigu i to po noći kada bi moja djeca napokon zaspala. Hvala Platonu i svima ostalima na 'zabavi' u proteklih mjesec dana', pohvalila se Shakira putem svog Twitter profila držeći u ruci svoju diplomu.

Ova 43-godišnja Kolumbijka svjesna je da ovom diplomom možda neće ostaviti karijeru ili zaraditi brdo novaca, ali to je ono što ju zaista zanima odmah nakon glazbe u kojoj je uspješna već više od dva desetljeća.

Pokazala je ovime da u karanteni nije digla sve četiri u zrak, odmarala i prepustila se brojnim guštima, već marljivo ostajala budna do dugo u noć. Fanovi su zbog toga bili oduševljeni.

Shakira je uspjela oduševiti i ostale polaznike tečaja, pa je tako jedna od njezinih kolegica nedavno na društvenim mrežama objavila: 'Zamislite da vaš profesor jednoga dana kaže da će napraviti parove za novi zadatak, a vi dobijete Shakiru'.

Shakira je tečaj pohađala putem online kanala iz svoga doma u Barceloni gdje živi sa suprugom, nogometašem Gerardom Piquéom te sinovima Sashom i Milanom.