ADAM BRODY I LEIGHTON MEESTER

Nakon dugo vremena slavni holivudski supružnici zajedno na crvenom tepihu

21.08.2019 u 15:59

Bionic
Reading

Zvijezde poznatih serije 'Tračerica' i 'O.C.', u braku su već četiri godine ali njihova ljubav ne živi ispred svijetla reflektora. Zato je svako novo pojavljivanje u javnosti prava poslastica za njihove fanove

Na svečanoj premijeri filma 'Ready Or Not' redatelja Matte Bettinelli-Oplhina i Tylera Gilletta, uz bok brojnim kolegama glumcima, pojavili su se Adam Brody i Leighton Meester.

Supružnici čiji je brak pravi misterij jer se vrlo rijetko zajedno pojavljuju u javnosti, oduševili su okupljene svojim spontanim pokazivanjem ljubavi. Nježni pogledi, dodiri i veliki osmijesi na licima čuvenih teen glumaca sve su rekli.

Adam Brody i Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: NPA/The Grosby Group

Zvijezda hit serije 'Tračerica' blistala je pritom u svilenoj haljini cvjetnog uzorka koja je skladno naglasila njezin tanak struk. Nova bob frizura potpuno je osvježila glumičin izgled i otvorila lice te je pomladila za nekoliko godina.

Adam i Leighton vjenčali su se u veljači 2014. u tajnosti.

Glumica koja je odrasla u problematičnoj obitelji bez oca i s majkom s kriminalnim dosjeom nerijetko je naglašavala da će biti najsretnija kad osnuje svoju obitelj.

Adam Brody i Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia