JEDNOSTAVNO BLISTAJU

Elegantni supružnici: Tarik i Lejla Filipović zasjenili ostale uzvanike na svečanom balu

02.02.2019 u 15:26

Bionic
Reading

Na Svečanom balu Varaždinske županije okupili su se brojni državnici i poznate osobe. Među dotjeranim gostima istaknuli su se glumac i tv voditelj Tarik Filipović i njegova lijepa supruga Lejla

Čak 400-tinjak uzvanika i gostiju, među kojima i brojni uglednici iz diplomatskog, kulturnog i javnog života, uživali su na Svečanom balu Varaždinske županije u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu u petak navečer.

Među brojnim uzvanicima, na balu su zaplesali Radimir Čačić, Natalija Martinčević, Stjepan Mesić, veleposlanici Rusije, Italije, Kazahstana, predstavnici veleposlanstava Ukrajine i Australije, saborski zastupnici, župani, zamjenici župana, gradonačelnici i brojni drugi. Uživale su i poznate osobe iz javnog života, među kojima su Tarik i Lejla Filipović, Ronald Braus i Dinko Bogdanić.

  • +5
Svečani bal Varaždinske županije Izvor: Promo fotografije / Autor: Sinisa Sovic/FAS

Svakako najelegantniji dotjerani bili su Lejla i Tarik Filipović koji su naprosto blistali. Dok se slavni glumac opredijelio za klasično crno odijelo s leptir mašnom, nekadašnja misica pažnju je ukrala toaletom u crno- bež kombinaciji od čipke. Uz istu je nosila otmjenu frizuru i zagasito crveni ruž.

‘Grad jedinstvene ljepote i bogate povijesti, koja uključuje i tradiciju balova, te ova redutna dvorana osmišljena za slavljenje glazbe i plesa, nama današnjoj generaciji Varaždinaca ne samo da omogućuje, već od nas zahtijeva nastavljanje prekrasne tradicije. To i činimo u formi Svečanog bala Varaždinske županije, na kojem predstavljamo najbolje iz naše Županije. Varaždinska gostoljubivost i ugodno druženje će, vjerujem, biti najveća vrijednost Svečanog bala koja će vas potaknuti da se ponovno odazovete’, istaknuo je župan Radimir Čačić.