mnoge je razveselila vijest

Nakon dugo vremena pojavila se fotografija legendarnog Aljoše Vučkovića, Ferate iz 'Malog mista'

16.07.2021 u 14:10

Bionic
Reading

Glumac, kojeg publika pamti po ulogama u kultnim serijama 'Velo misto', 'Povratak otpisanih', 'Bolji život' i mnogim drugima, nestao je iz javnosti u prosincu 2018. šokiravši svoje brojne poklonike diljem cijele bivše države priznanjem o ozbiljnim zdravstvenim tegobama koje su ga zadesile. Kako javljaju srpski mediji, Vučković je dokazao da je istinski borac - pobjedio je opaku bolest

Srpski mediji tvrde da će Aljoša Vučković biti dio glumačke ekipe u serijama 'Azbuka našeg života' i 'Dođi juče'. Proslavljeni 74-godišnji glumac rođen u Buzetu odradio je scensko čitanje teksta 'Ja Feđica' nedavno preminulog kolege Feđe Stojanovića u kazalištu Atelje 212.

U tom beogradskom kazalištu, odigrao je brojne sjajne uloge u svojoj karijeri, a sudeći prema viđenom, izgleda dobro. Naime, srpski Hello magazin objavio je više glumčevih fotografija.

Vučković je prije tri godine progovorio o svom zdravstvenom stanju prije nego se povukao iz javnosti. 'Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim. Pored svega, malo me i prehlada uhvatila', ispričao je tada za Kurir. Bio je na liječenju u beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućni oporavak.