MALA KNEŽIJANKA

Najviše sliči srednjoj kćeri: Ljupka Gojić Mikić pokazala kako je izgledala u djetinjstvu

27.09.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Domaća dizajenerica i manekenka odrasla je u zagrebačkom naselju Knežija, četvrti u kojoj danas žive njezini roditelji tata Ljubo i mama Željka. Ljupka Gojić Mikić prisjetila se svog djetinjstva i vremena bezbrižnosti fotografijom na kojoj neodoljivo podsjeća na jednu od svoje tri djevojčice

Ljupka Gojić Mikić ranije je priznala da je bila neugledna djevojčica. 'Moja je karijera počela s okruglim naočalama na nosu, razmaknutim zubima, pogrbljenim, ne baš ženstvenim hodom'. Zbog visokog čela i razmaknutih prednjih zubi djeca su je, otrkila je, zadirkivala govoreći joj neka pazi da joj avion ne sleti na čelo i da joj vlak ne prođe kroz zube, a nisu je štedjeli ni zbog velikih usana, zbog kojih su je uspoređivali s Mickom Jaggerom.

Danas se prisjetila vremena svog odrastanja uz crno bijelu fotografiju koju je objavila na Instagramu. 'Mala Knežijanka', napisala je pored fotografije, a mnogi su pratitelji komentirali kako podsjeća na jednu od njezine tri kćeri - Milu Amelie.

View this post on Instagram

#MalaKnezijanka 💙

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ljupkine kćeri Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana prave su zvijezde Instagrama. Osim što su zabavne, vesele i uvijek spremne za akciju, djevojčice su uvijek lijepo i trendi odjevene.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar