Rock & Off

Najveći koncertni tulum u Hrvatskoj pratite uživo na tportalu i Iskon.TV-u

31.01.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Od 19:15 uživo se uključujemo u pogon Tvornice kulture te ćete na našim stranicama i Facebook page-u moći pratiti žive svirke nekih od najvećih hrvatskih glazbenih imena.

Veliki tulum proglašenja pobjednika prve nezavisne glazbene novinarske nagrade 'Rock&Off' održat će se u danas Tvornici kulture u Zagrebu. Tportal se od 19:15 uživo uključuje u pogon Tvornice kulture te ćete na našim stranicama i Facebook page-u, kao i na posebnim Rock&Off kanalima 511 (SD) i 521 (HD) Iskon.TV-a moći pratiti žive svirke nekih od najvećih hrvatskih glazbenih imena. A potom i doznati tko su dobitnici nagrada u 9 kategorija o kojima je odlučivala struka, te tko je zaslužio titulu najboljeg u kategoriji Iskon nagrada publike.

Dodjelu prve 'Rock&Off' nagrade obilježit će nastupi onih s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 64 novinara iz 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz još poneko glazbeno iznenađenje i uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz kategorije i saznati dobitnike nezavisne glazbene novinarske nagrade 'Rock&Off'. Publiku očekuje dobra zabava, odlični nastupi i glazbena iznenađenja. Za kvalitetan after je zadužen DJ Mario Kovač. Osim toga, ove godine Tvornica kulture slavi i 20 godina postojanja tako da uistinu ima povoda za slavlje.