OSTALA BEZ LJUBIMCA

Najteži dani Alke Vuice: 'Čvrsto sam ga držala, mazila... Zaspao je u mom krilu'

14.08.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Poznata pjevačica Alka Vuica na Instagramu je otkrila kako je, zbog zloćudne bolesti, morala uspavati svog voljenog četveronožnog ljubimca, a ta joj je odluka itekako teško pala

'Najtužnija sam na cijelom Svijetu! Ubila sam svog psa. Moju Ljubav. Paco Angel Tiger. Pokoj ti vječni.' Napisala je to pored crno-bijele fotografije na kojoj pozira sa svojim voljenim četveronožnim ljubimcem Pacom u veterinarskoj klinici Alka Vuica.

Samo nekoliko trenutaka kasnije Paca nije bilo. Zbog zloćudne bolesti koju je imao, Paco je počeo sve teže se kretati, a zbog bolova koje prolazi Alka Vuica je morala donijeti najtežu odluku.

'Dragi moji ljudi, hvala vam svima na riječima utjehe i puno ljubavi koju ste mi poslali danas u porukama. Nisam u stanju svima odgovarati, bol je jaka i ne mogu je nikako spriječiti da me preplavljuje... Znam da je riječ 'ubila' preteška i previše jaka, ali htjela sam dočarati koliko je takva odluka strašna i koliko je ogromna i razarajuća. Često je to tako, ako želimo nekome pomoći, moramo ga pustiti da ode. Paco je zaspao u mom krilu i oslobodio se... Čvrsto sam ga držala, mazila ga i šaputala mu molitve...Hvala vam svima na podršci i ljubavi, puno mi to znači.'

Alka Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kako je u drugoj objavi pojasnila, njezinom voljenom Pacu veterinari su dijagnosticirali tumor hipofize koji je bio prilično velik, zbog čega se ponašao čudno, teturao je i nije mogao ustati na stražnje noge. Dodala je kako su joj divni ljudi iz veterinarske klinike vratili vjerovanje u životinje i ljude.

Odluka da uspava svog ljubimca najteža je za svakog vlasnika.