NOVI ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Najstarijeg unuka kraljice Elizabete ostavila žena: Strahuje se da bi s djecom mogla otići u Kanadu

11.02.2020 u 01:12

Bionic
Reading

Sina princeze Anne Petera Phillipsa, najstarijeg unuka kraljice Elizabete, nakon 12 godina braka napustila je supruga Autumn, a nagađanja da je već suprugu rekla da želi razvod uznemirila su kraljicu

Phillipsovi prijatelji svjedoče za britanske medije da je Peter potpuno shrvan zbog propasti svoga braka jer ništa nije dalo naslutiti što se sprema.

Iz krugova bliskih Peteru pojavile su se špekulacije da je nagloj Autumninoj odluci pridonio Megxit.

Prijatelji strahuju da se Autumn želi vratiti u rodnu Kanadu is a sobom povesti njihove dvije kćeri koje imaju dvojno državljanstvo, devetogodišnju Savannah i sedmogodišnju Islu.

Drugi izvor blizak paru otkriva kako je Peter potpuno shrvan te da jednostavno nije video što mu se sprema.

'Mislio je da je sretno oženjen, da ima savršenu obitelj s dvije prekrasne kćeri, a sada je u potpunom šoku', rekao je za The Sun Peterov prijatelj i dodao kako je i kraljica simpatizirala Autumn te da se zbog ovog novog šoka sada osjeća kao da se kraljevska obitelj raspada.

Izvori inzistiraju na tome da treća strana nema veze s ovim razvodom.

Princeza Anna je odbila uzeti kraljevske titule za svoje oboje djece, Petera i Zaru. Peteru je prijetilo i da ženidbom ispadne s liste za prijestolje no Autumn se neposredno prije vjenčanja odrekla svoje rimokatoličke vjere zbog čega njezin budući suprug nije morao odustati od svoga mjesta za prijestolje.

Par se upoznao 2003. godine tijekom Grand Prixa u Montrealu na kojemu su oboje radili, a ona u to vrijeme nije shvaćala da se radi o kraljičinom unuku. Nakon nekoliko godina Peter je uz blagoslov njezinog oca zaprosio Autumn.

Pažnju medija privukli su 2008. kad su časopisu Hello! prodali fotografije s vjenčanja za pola milijuna funti, a optuživalo ih se da su iskoristili svoj kraljevski status.

Peter je i nedavno dospio u novine zbog bizarne reklame koju je snimio za kinesku mliječnu indutriju.

U televizijskoj reklami emitiranoj samo na jednoj kineskoj TV postaji, Batler Peteru donosi čašu mlijeka, a dok on izgovara 'Ovo pijem', na ekranu se ispisuje 'Član britanske kraljevske obitelji, Peter Phillips.

Jedan od rijetkih susreta Autumn s kraljicom u javnosti zbio se u rujnu prošle godine na Highland Games Gatheringu, na kojemu su bili i njezin suprug Peter, al ii budući kralj, princ Charles.

  • +7
Peter Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia