POSLJEDNJI ANGAŽMAN

Princ Harry, Meghan Markle i maleni Archie na zahtjev kraljice Elizabete vraćaju se u London

10.02.2020 u 14:19

Bionic
Reading

Kraljica Elizabeta II. zatražila je od svog unuka, princa Harryja i njegove supruga Meghan Markle dolazak u Veliku Britaniju povodom održavanja dana Commonwealtha. Supružnici, koji su nedavno napustili kraljevstvo, u Londonu se očekuju početkom ožujka

Ako je vjerovati pisanjima stranih medija, princ Harry, Meghan Markle i njihov desetomjesečni sinčić Archie mogli bi se uskoro vratiti u Britaniju. Kraljica Elizabeta II. poslala im je poziv na ovogodišnje službeno misno održavanje dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji u Londonu.

Toga dana svi bitni članovi kraljevske obitelji okupljaju se na slavlju, gdje vodeću riječ ima upravo poglavarica engleske crkve - kraljica Elizabeta.

Devetog ožujka tako bi javnost napokon mogla vidjeti ‘odbjegle’ vojvode Harryja i Meghan koji su prije dva mjeseca šokirali svojom odlukom o napuštanju kraljevstva.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odselili su tada u Kanadu i svoj dom pronašli na luksuznom unajmljenom imanju na Vancouver otoku. Tamo navodno dane provode u miru, polako razmišljajući kako će i što točno raditi nadalje, budući da su odlučili biti financijski neovisni.

Osim toga, supruga princa Harryja odahnula je odstupivši s dužnosti te smanjila količinu nakupljenog stresa. Prema riječima njezinih prijatelja, Meghan je u Britaniji teško preživljavala, noćima nije spavala i patila je od napadaja panike.

‘Otkako je u Kanadi, vidljivo je da Meghan blista i da je pod mnogo manjim stresom. Ona i Harry naprosto uživaju u Kanadi, sviđa im se život ovdje. Sve je puno mirnije, prirodnije za odgajanje malenog sinčića i oni se kao supružnici mogu posvetiti jedan drugome u potpunosti. Archie je sada u prvom planu. Žele biti dobri roditelji’, kazao je jedan od prijatelja za američke novine.

  • +5
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia