Rumer Willis

Najstarija kći Brucea Willisa uslijed najtežeg perioda ponosno pokazala trudnički trbuščić

21.02.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Rumer Willis, kćer Brucea Willisa i Demi Moore, prolazi kroz teško razdoblje uslijed uznapredovale bolesti svog oca, no utjehu pronalazi u svojoj trudnoći koju ponosno pokazuje

Najstarija kćer Brucea Willisa, Rumer Willis, očekuje dijete s dečkom Derekom Richardom Thomasom, a svojim trudničkim trbuščićem pohvalila se u zajedničkoj fotografiji s još jednom trudnicom, Nikki Reed.

Zvijezda filma 'Twilight' objavila je fotografiju na kojoj je zagrljena s Rumer i napisala 'Kada se dva trbuščića spoje... Rumer, ti si predivna buduća majka'. Rumer je, naravno, podijelila ovu fotografiju i emotivno napisala 'Oh, koliko te volim draga prijateljice'.

Ova slika objavljena je svega nekoliko dana nakon što je njenom ocu dijagnosticirano teška bolest frontotemporalne demencije. Koliko je obitelji teško, prikazala je njena mlađa sestra Scout koja je istog dana objavila Instagram story i s vidno suznim očima zahvalila svima na podršci i ljubavi prema Bruceu Willisu.

Rumer Willis podijelila je taj story i nadovezala se s porukama zahvale i nade da će cijela situacija proći što bezbolnije. Potresne vijesti o bolest svog oca saznala je u uznapredovaloj fazi trudnoće, za koju se saznalo u prosincu kada je s dečkom Thomasom prošetala ulicama Los Angelesa te je postalo jasno da je u drugom stanju.

  • +4
Rumer Willis Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rumer je najstarija od pet kćeri Brucea Willisa iz braka s Demi Moore. Kao dijete dvoje kultnih holivudskih glumaca, i sama se odlučila okušati u glumi te je nastupila u nekolika filmova. Posljednje smo je mogli gledati u Tarantinovom spektaklu 'Bilo jednom u... Hollywoodu', a osim glumačke karijere, okušala se i u glazbi.