STIŽE PRVO UNUČE

Bruce Willis i Demi Moore čeka nova uloga - Rumer je trudna, a oni će postati djed i baka

21.12.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Vijest da je 34-godišnja glumica i najstarija kći Demi Moore i Brucea Willisa trudna objavila je sama Rumer Willis na svom Instagram profilu i uistinu iznenadila sve

Uz tri fotografije, među ostalima i onu gdje njezin dečko Derek Richard Thomas ljubi sad već poveći trudnički trbuščić, 34-godišnja Rumer Willis objavila je sretnu vijest - onu da je trudna s prvim djetetom.

Čestitke su se odmah krenule nizati, a prvi komentar ostavila je buduća ponosna baka, 60-godišnja holivudska glumica i majka Rumer Willis, Demi Moore koja joj je uz emotikone ruku koje plješču i srca napisala: 'LoveYOU.'

Ona se sretnom viješću pohvalila i na svom Instagram profilu, otkrivši kako se raduje novom periodu u životu - onom bake.

Sreću nisu krile ni njezine mlađe sestre, 31-godišnja Scout i 28-godišnja Tallulah, koje su svoje oduševljenje podijelile ispod objave.

Inače, Rumer Willis tek je nedavno potvrdila svoju vezu s pjevačem benda Vista Kicks, a kada je veza počela, još uvijek nije poznato.

Rumer Willis Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve ovo inače dolazi u poprilično teškom periodu za cijelu obitelj, otkako je 67-godišnjem Bruceu Willisu potvrđena afazija, zbog čega se i povukao iz svijeta glume, a njegova djeca čine sve kako bi mu olakšala dane koji su pred njim, ali i kako bi stvorili uspomene koje će trajati vječno.