od njih bi trebali učiti

Ovakvu ljubav bivših supružnika ne viđamo često: Bruce Willis i Demi Moore zajedno provode blagdane

15.12.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Iako su se rastali krajem 80-ih godina, Bruce Willis i Demi Moore jedno prema drugom osjećaju veliko poštovanje te zajedno stvaraju obiteljska sjećanja. I ove blagdane provode zajedno, a mnogima neobičnu obiteljsku fotografiju nesvakidašnje obitelji podijelila je Moore na svojim društvenim mrežama

Popularan holivudski bivši par Demi Moore i Bruce Willis pokazuju da je dobar odnos nakon rastave braka itekako moguć! Upoznali su se 1987. godine, a iste su se godine i vjenčali. U braku su bili tek nešto više od 10 godina, a zajedno su odgajali njihove tri kćeri - Rumer, Scout i Tallulah Willis. Čak i nakon rastave braka, ostali su u sjajnim odnosima te su pravi dokaz da je ljubav i prijateljstvo između bivših supružnika zbilja stvar zrelosti i međusobnog poštovanja.

Desetak godina nakon, točnije 2005. godine, Demi Moore bila je pozvana na Willisovo vjenčanje s američkim modelom Emmom Herning. Demi o Emmi govori samo riječi hvale te stalno ističe kako ne bi mogla poželjeti bolju osobu s kojom odgaja djecu.

Često ističu obiteljske vrijednosti i zajedništvo pa su tako i ove blagdane odlučili provesti zajedno.

Bivši supružnici već su u blagdanskom raspoloženju te su zajedno proveli lijepu večer, ali nisu zaboravili 'okinuti' jednu svečanu fotografiju svoje velike obitelji. Osim obiteljske fotografije, Moore je podijelila i ostale na kojima ona, Willis i Willisova supruga Emma uživaju u večeri s petero djece.

Na fotografiji se nalaze Demi, Bruce, Emma te Rumer, Scout i Tallulah koje su pozirale sa svojim mlađim polusestrama Mabel Ray i Evelyn Penn. Na fotografiji je i maleni psić, preslatka čivava Pilaf.

  • +8
Demi Moore i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: Omar TORRES / AFP / Profimedia