Vrijeme za obitelj

Najsretniji dani: Marin Čilić uživa sa svojim najmilijima u Parizu

08.06.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač nije nastavio odlični ovogodišnji niz na zemlji Roland Garrosa. Nakon sportskih uzbuđenja odmara i baterije puni u najljepšem mogućem društvu, sa svojim mališanima i suprugom Kristinom

Svoju Kristinu, Marin Čilić svojedobno je prozvao 'rock zvijezdom', a i druge žene smatra takvima zbog svoje energije i sposobnosti. Njegova rock zvijezda i dvojica sinova najbolje su utočište nakon sportskih obaveza.

Osim mnoštva fotografija s teniskog terena, fanovima je u Instagram storyju pokazao i dvije koje rastapaju srca. Na prvoj je snimljen s obitelji. Dok Kristina gura kolica s malenim Vitom, on na leđima nosi Balda. Druga fotografija pokazuje jednog od sinčića koji korača u smjeru Eiffelovog tornja. 'Istraživanje grada njegovim očima', opisao je taj preslatki prizor.

Marin je više puta u svojim intervjuima isticao koliko se divi svojoj supruzi, kako je podnijela obje trudnoće, porođaje te koliko strpljenja, ljubavi i truda ulaže u odgoj njihovih dječaka. Kazao je da se trudi maksimalno biti uključen, no kako je on dosta na putu, Kristina odrađuje više-manje sve oko sinova koji se odlično slažu.

  • +3
Marin i Kristina Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL