UŽIVAJU ZAJEDNO

Jedva su dočekali kraj izolacije: Djevojka dinamovca Dominika Livakovića otkrila kako ona i nogometaš krate dane

02.05.2020 u 15:47

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i Dinamov vratar Dominik Livaković proteklih je tjedana odmarao u svom stanu u Zagrebu, a društvo mu je pravila djevojka Helena Matić koja je mu je u svemu ogromna podrška. Vijest o ukidanju izolacije i nastavku treninga u Dinamu zadarski nogometaš i lijepa Zagrepčanka dočekali su s veseljem, baš kao i većina građana, a sada je Livakovićeva odabranica pokazala kako provode prve dane povratka u normalu

Zagrepčanka Helena Matić, djevojka našeg reprezentativca Dominika Livakovića, na Instagramu je otkrila kako ona i dinamovac provode prve dane izvan izolacije. Njihova svakodnevica donedavno se sastojala od ubijanja dosade u četiri zida te povremenih odlazaka u šumu s njihovim ljubimcem, haskijem po imenu Cruz, a sada su konačno promijenili svoju rutinu.

Lijepa studentica industrijskog dizajna i Zadranin otputovali su nakratko na more, čemu svjedoče fotografije koje je Helena objavila na svom Instagramu. S osmijehom na licu pozirali su na plaži sa svojim krznenim ljubimcem koji ih vjerno prati gdje god krenuli.

Helena nije otkrila je li riječ o Zadru - rodnom gradu njezina odabranika ili o nekom drugom gradu na hrvatskoj obali, no njihova zajednička fotografija bila je sasvim dovoljna nagrada njezinim pratiteljima koji nisu štedili na komplimentima i lijepim riječima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌊

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Stasitog Zadranina Dominika Livakovića, Helena je upoznala prije nešto više od dvije i pol godine, preko zajedničkog prijatelja. Iz prvotnog prijateljstva razvila se ljubav, te je danas najglasnija podrška s tribina Dinamovom golmanu, koji je svoje znanje pokazao i u bojama reprezentacije.