HELENA MATIĆ

Kao da nema ništa na sebi: Djevojka Dominika Livakovića posljednjom je fotografijom ostavila sve bez daha

03.08.2020 u 15:29

Bionic
Reading

Nekadašnja klizačica Helena Matić, javnosti je poznata zbog svoje veze s nogometnim vratarom Dominikom Livakovićem. Zgodna Zagrepčanka uglavnom njeguje decentan i graciozan stil, pa je iznenadila najnovijom golišavom fotografijom na kojoj je optičkom varkom ostavila dojam da na sebi ne nosi ništa od odjeće

Navikli smo je vidjeti u vrlo skladnim modnim kreacijama u kojima do izražaja dolazi njezina ženstvenost i elegancija, no Helena Matić na ljetnom si je odmoru dala malo oduška.

Vrućine su je natjerale na nešto oskudnija izdanja u kojima sada bez problema pozira na Instagramu.

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca Dominika Livakovića, najnovijom fotografijom mnnoge je iznenadila.

Pozirala je na pramcu broda kojim trenutno plovi Dalmacijom, a ta je fotografija snimljena iz zanimljivog kuta. Helena je na sebi imala poveći slamnati šeširić koji je prekrio njezine strateške dijelove tijela, a duge vitke noge podigla je visoko u zrak. Pritom se ostavio dojam kao da na sebi nema ništa od garderobe, iako je pretpostavlja se imala kupaći kostim u kojem se sunčala.

Helena i Dominik u vezi su već skoro tri godine, a koliko su ozbiljni potvrđuje činjenica da već dugo žive zajedno u Zagrebu te su nabavili kućnog ljubimca Cruza o kojem skupa brinu.

‘Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled’, otkrila je jednom prilikom 26-godišnja Helena.