nestašna meri

Najslađe muke Mirne Maras već su počele

24.11.2017 u 12:55

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Mirna Maras Batinić početkom ožujka na svijet je donijela djevojčicu Meri. Sretna majka od tada se ne odvaja od svoje mezimice, koja joj je nakon osam mjeseci počela zadavati slatke brige

Iako ima osmogodišnjeg sinčića Niku, kojeg je dobila s prvim suprugom Marijem Valentićem, zgodna voditeljica Mirna Maras Batinić s drugim djetetom prolazi kroz malo drugačije faze odrastanja. 

Osmomjesečna Meri, koju je dobila sa sadašnjim suprugom Željkom Batinićem, mladoj mami zadaje preslatke muke koje je podijelila sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža. 

#hellomonday #workoutwithmybaby 🎀💖🌸🍼👧🏼#bebameri #vjezba

Objavu dijeli Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Objavila je zajedničku fotografiju s malenom koju drži u naručju, dok drugom rukom pazi na sinčića pjevačice Pamele Ramljak. 

Inače, Pamela i Mirna dobre su prijateljice, a posebno su se zbližile otkada su nedavno obje postale majke. Budući da su njihove bebe uzrastom vršnjaci, mlade mame imaju mnogo zajedničkih tema. 

  • +14
Mirna Maras Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Slatke brige često pretvore i u zabavne trenutke, a jedan od njih bio je i na zadnjem zajedničkom druženju. 

'Prijateljstva od malih nogu. Pamela Ramljak, tko zna, možda i nešto više', napisala je popularna voditeljica ispod fotografije, aludirajući na to kako će njezina mezimica možda biti Antunova simpatija.