preslatka fotografija

Mirna Maras pokazala kako je izgledala kao djevojčica

13.11.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Voditeljica Eurojackpota na HRT-u uživa u svom najljepšem razdoblju života. Nakon što se udala za svog voljenog muškarca Željka Batinića rodila je drugo dijete, kćerkicu Meri, a mjesec dana poslije poroda vratila se na male ekrane. Nerijetko Mirna Maras Batinić na Instagramu pokazuje djelić svoje privatne i poslovne idile, a danas je fanovima pokazala kako je izgledala kao djevojčica. Za tportal se prisjetila tog razdoblja

'Mini me', napisala je voditeljica pored fotografije. Na njoj malena Mirna pozira s velikim osmijehom na licu u bijeloj majici i hlačama na tregere.

Preslatka djevojčica odrasla je u prezgodnu damu koja se s nostalgijom sjeća djetinjstva i vremena bezbrižnosti. 'Rado se sjetim ljeta kod baka. Jedna je bila u Gospiću, druga u zaleđu Šibenika. Tamo sam provodila ljeta', rekla nam je.

Mini me 🙈👧🏼👧🏼👧🏼🎈#onceuponatime #memories #oldpicture #me #litllegirl 💖👧🏼🙊

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Bila je vesela i dobra djevojčica, a čini se da je od mladosti imala nos za 'poduzetništvo'.

'Sa sestričnama i prijateljicama organizirala sam koncerte za susjedstvo. Pjevale smo i, čini mi se, naplaćivale ulaz da imamo za sladoled. Sa sestričnom sam i prodavala cvijeće iz bakinog vrta ispred kuće', kaže kroz smijeh.

  • +14
Mirna Maras Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL