ASHLEY GRAHAM

Najpoznatija plus size ljepotica rodila sina: 'Naši su se životi promijenili na bolje'

21.01.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Jednostavnom objavom na svom Instagram profilu, gdje je prati 10 milijuna ljudi, Ashley Graham otkrila je kako su ona i suprug Justin Ervin postali ponosni roditelji malenog dječaka

Ona je vjerojatno najpoznatija plus size ljepotica na svijetu, koja od ove subote ima novu ulogu - onu majke. 32-godišnja Ashley Graham na Instagramu je objavila kako je rodila sina, napisavši tek:

'U 18 sati u subotu naši su se životi promijenili na bolje. Hvala svima na ljubavi i potpori tijekom ovog nevjerojatnog perioda.'

Da čekaju dijete, Ashley Graham i njezin godinu dana mlađi suprug Justin Ervin, otkrili su na devetu godišnjicu braka, u kolovozu prošle godine.

  • +13
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Swimsuits for All/MEGA / Mega Agency / Profimedia

'Prije točno devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to najbolje putovanje s meni najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo blagoslovljeno, zahvalno i uzbuđeno što možemo slaviti povećanje naše obitelji. Sretna ti godišnjica Justine, život nam upravo postaje još bolji', napisala je tada Ashley Graham, ispred koje je sada najljepši period života.