UŽIVA U SVAKOM DANU

Plus size ljepotica otkrila da je u trudnoći dobila 23 kg: 'A najbolje je - što me nije briga'

15.12.2019 u 23:21

Bionic
Reading

Najpoznatija plus size ljepotica na svijetu, Ashley Graham, uskoro će po prvi put postati mama, a iako je u trudnoći dobila 23 kg priznaje da se nikad nije osjećala bolje

Ashley Graham ne krije koliko uživa u svojim oblinama, pogotovo otkako je u drugom stanju.

'Konačno osjećam da sam shvatila cijelu ovu stvar s trudnoćom i kako se osjećati najbolje što možeš', priznala je 32-godišnja manekenka, koja će u siječnju postati mama dečkića.

  • +5
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / DARA / T.JACKSON / BACKGRID

Na svom je Instagram profilu progovorila o trudnoći i iskreno priznala koliko se udebljala.

'Tijekom trudnoće dobila sam 23 kg, a najbolji dio je – što me nije briga', napisala je Graham uz fotografiju na kojoj vježba jogu.

'Nikad se nisam osjećala bolje i zahvalna sam što su mi moje tijelo i moj sin dozvolili da i dalje budem fleksibilna kao prije trudnoće. Između vježbanja, joge, akupunkture i limfne drenaže, konačno sam shvatila cijelu ovu stvar s trudnoćom i kako se osjećati najbolje što možeš u ovom stanju', dodala je manekenka.

Svoju prvu trudnoću redovito dokumentira na Instagramu i s fanovima dijeli sve novosti, od toga da čeka sina pa do odlazaka na satove joge, u teretanu i mučenja s pronalaskom adekvatne odjeće za vježbanje.

Početkom mjeseca s fanovima je podijelila i to da joj akupunktura puno pomaže: 'Tijekom cijele trudnoće odlazim na tretmane i moram priznati da se dugo nisam osjećala ovako dobro'.