SREĆA JE NA KRAJNJEM JUGU

Gušta kao nikada do sad: Radno ljeto Maja Šuput je zamijenila oskudnim bikinijima, ali i odmorom na atraktivnim lokacijama

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 03.08.2020 14:05
  • Objavljeno 03.08.2020 u 14:05
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iako je posljednjih godina svoje godišnje odmore provodila u Grčkoj, ali i na egzotičnijim destinacijama, poput Maldiva, ovo ljeto Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa u ljepotama naše zemlje

Ljeto je inače za Maju Šuput itekako radno i tada rijetko kada ima priliku odmarati. Stoga nije trebalo čuditi kada je 'krala' slobodne trenutke i u društvu supruga 'bježala' iz Hrvatske na vikende u Grčkoj ili Italiji. Kada bi i uspjela spojiti nešto više slobodnih dana, obavezno je odlazila u egzotičnije, daleke krajeve, no, danas je situacija sasvim drugačija.

Zbog pandemije koronavirusa, koja je zadesila svijet, Maja je ostala bez dosta gaža, pa sukladno s time ima i višak slobodnog vremena. No, ovoga puta ne putuje svijetom, već s Nenadom Tatarinovim uživa u ljepotama Hrvatske.

Nakon otoka, Maja i Nenad otputovali su u Dubrovnik, gdje su ih u večernjoj šetnji i zanimljivoj modnoj kombinaciji snimili i fotografi, a onda je ona odlučila počastiti svoje najvjernije pratitelje još jednom fotografijom u bikiniju.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kričavozeleni kupaći kostim, koji se sastoji od gaćica visokog struka te neobičnog gornjeg dijela, pokazao se odličnim odabirom za plovidbu do obližnjeg Lopuda, a za svoj izgled ovoga je puta dobila samo komplimente.