U DRUŠTVU SUPRUGA

Rajski odmor na Jadranu: Od jutra do mraka Maja Šuput uživa u moru i suncu

05.08.2020 u 22:38

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput zbog globalne pandemije koronavirusa omiljena je daleka putovanja zamijenila istraživanjem naše obale

Popularna glazbenica ljeta je obično provodila radno, a kad bi ulovila slobodne dane, baterije je punila i u Grčkoj, na Maldivima...

Kako je ove godine posve drukčija situacija zbog koronavirusa, Maja sa suprugom Nenadom Tatarinovim istražuje ljepote našega Jadrana pa se otisnula na obilazak obale.

Maja se nakon koncerta u Šibeniku odlučila zadržati na Jadranu, pa je u društvu supruga istraživala Dubrovnik, gdje su pomno dotjerani plijenili poglede na Stradunu, a nisu propustili posjetiti ni Lapad.

Uvijek raspoložena Zagrepčanka koja se uspješno otisnula u poduzetničke vode, zatim je na svom Instagram profilu postavila fotogafiju na kojoj pozira na otoku Vrniku u korčulanskom otočju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Chill o'clock 🤩

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

U jednodijelnom kupaćem kostimu efektnog uzorka i sa sunčanim naočalima Maja je upijala sunčeve zrake uz poruku: 'Island mode on'.

Njezinim se brojnim pratiteljima ova fotografija jako svidjela: 'Savršenstvo', 'Najljepša žena na svijetu'...

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pjevačica koja je u svibnju proslavila prvu godišnjicu braka ne krije da je slaba na kupaće kostime pa je vremenom stvorila impresivnu kolekciju.

'U svakoj zemlji si kupim kupaći kostim. To je nevjerojatno. Znači, najviše volim kupaće kostime i kad ih odijevam, sjećam se da sam neki kupila na Ibizi ili u Kolumbiji', izjavila je u ranijem intervjuu za tportal.

Maja se u posljednje vrijeme posvetila svom brendu Majushka. Prodaje mikrofone, slušalice i slastice, a lansirala je i parfem Shù Shù. Pored toga, publiku je iznenadila novom pjesmom spotom 'Daljina'.