TALLULAH WILLIS

Najmlađa kći Demi Moore i Brucea Willisa otkrila nove detalje o očevom stanju

09.11.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Gostujući u showu The Drew Barrymore Show, najmlađa kći nekadašnjeg holivudskog zlatnog para, glumica Tallulah Willis progovorila je o očevoj bolesti i otkrila nove detalje njegovog stanja

29-godišnja Tallulah Willis otkrila je nove detalje o zdravlju svog oca, slavnog holivudskog glumca Brucea Willisa, koji se bori s agreisvnim oblikom demencije, poznatim i kao frontotemporalna demencija.

'Nema puno promjena, a to je, po onome što sam pročitala o bolesti, najbolje što možemo tražiti. Vidim ljubav kada sam s njim, to je moj otac i voli me, i to mi puno znači', otkrila je emotivna glumica Tallulah Willis gostujući kod Drew Barrymore.

Podsjetimo, kada se doznalo da je Bruce Willis bolestan i da prognoze nisu dobre, prvo mu je dijagnosticirana afazija, da bi potom u veljači ove godine, nakon niza novih pretraga, bila potvrđena i frontotemporalna demencija.

RUMER WILLIS

Kći Brucea Willisa traži način kako bi provela kvalitetno vrijeme s ocem, ali i s kćerkicom

Pogledaj galeriju

Njegova brojna obitelj, sadašnja supruga Emma Heming Willis, ali i bivša Demi Moore, kao i petero njegovih kćeri moglo je odahnuti u smislu da napokon imaju jasnu dijagnozu.

No, ista im nije donijela puno veselja, jer su u kratkom roku postale svjesne da će se njegovo stanje rapidno pogoršavati iz dana u dan te da ih uskoro neće poznavati.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

To se već počelo događati, a njegove najvažnije žene odlučile su dobro iskoristiti posljednje trenutke u kojima ih se još sjeća.