bolna stvarnost

Prijatelj o teškom stanju Brucea Willisa: 'Izgubio je radost života'

12.10.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Willisov prijatelj Glenn Gordon Caron podijelio je svoje viđenje bolesti bliskog mu prijatelja, a žalosno je otkrio da je glumcu bolest oduzela sposobnost verbalne komunikacije

Otkako je Emma Heming Willis s obitelji otkrila da popularni holivudski macho Bruce Willis boluje od frontotemporalne demencije, obožavatelji nisu još dobili vijesti koje bi ih mogle ohrabriti. Bolest koja uzrokuje pogoršanje govornih sposobnosti pacijenata utjecala je na glumca, a njegov blizak prijatelj otkrio je da je glumac izgubio 'joie de vivre'.

Prošle se godine popularni glumac povukao iz Hollywooda, ali prijatelji koje je stekao tijekom karijere neće ga napustiti.

Glenn Gordon Caron, producent koji je zaslužan za Bruceovu glumačku komediju iz 1980-ih 'Moonlighting', sada je podijelio svoja iskustva posjeta filmskoj zvijezdi usred njegove bolesti.

'Moj osjećaj je da prve do tri minute zna tko sam. On nije posve verbalan. Nekoć je bio proždrljivi čitatelj, nije želio da to itko zna, a sada ne čita', ispričao je Caron te objasnio da je to i dalje njegov prijatelj, iako mu te jezične vještine više nisu dostupne.

usred borbe s demencijom

Bruce Willis snimljen u izlasku s prijateljima

Pogledaj galeriju

Uz to, podijelio je emotivnu priču kako je glumac izgubio radost življenja koja je do bolesti bila izuzetno snažna.

'Ono što njegovu bolest čini tako zapanjujućom je to da, ako ste ikada proveli vrijeme s Bruceom Willisom, ne postoji nitko tko je imao više joi de vivre od njega. Bruce je baš obožavao buditi se svako jutro i pokušavati živjeti punim plućima, ali sada živi kao da gleda život kroz mrežasta vrata', ispričao je Bruceov suradnik otkrivši da se trudi posjećivati ga i provoditi vrijeme s oboljelim glumcem.

O Bruceu trenutno brine njegova supruga Emma Heming koja se s vremenom educirala o bolesti koja je napala njezinog supruga. Pomažu joj i kćeri 11-godišnja Mabel i 9-godišnja Evelyn, ali i tri odrasle kćeri Rumer, Scout i Tallulah koje glumac ima iz braka s Demi Moore koja je također velika podrška u teškom razdoblju.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju