BIJESNA ZBOG LAŽNIH NAPISA

Najavila rat medijima: Monegaška princeza opovrgnula glasine o raskidu zaruka

10.01.2019 u 19:33

Bionic
Reading

Iznenadna vijest o prekidu zaruka i vjenčanja 11. u nizu nasljednice monegaškog trona, Charlotte Casiraghi i njezina zaručnika Dimitrija Rassama odjeknula je u javnosti kao bomba. No, par je istupio u medije i cijelu priču opovrgnuo te najavio tužbu protiv medija koji su širili lažne informacije

Nasljednica Charlotte Casiraghi proteklih se dana bori s glasinama kako se ona i njezin zaručnik Dimitri Rassam rastaju samo tri mjeseca nakon što je Casiraghi rodila svoje drugo dijete, sina Balthazara.

U zajedničkoj izjavi za People par je opovrgnuo glasine o problemima i neslaganjima u vezi te je najavio tužbu protiv tabloida koji su pisali neistinu o njihovom odnosu.

Casiraghi, kćer princeze od Monaka i unuka Grace Kelly, i Rassam, sin Carol Bouquet, prije tri mjeseca su na svijet dočekali njihovo prvo zajedničko dijete, sina Balthazara, a planiraju i vjenčanje koje će se održati ove godine. Inače, Casiraghi iz prijašnje veze s glumcem Gadom Elmalehom ima već jedno dijete, sina Raphaëla.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Gospođica Charlotte Casiraghi i gospodin Dimitri Rassam uznemiravani od strane medija službenim putem opovrgavaju sve neutemeljene glasine o njihovom prekidu zaruka', stajalo je u izjavi para.

Casiraghi i Rassam u izjavi navode kako je jedini cilj ovakvih širenja dezinformacija bila zarada na njihovoj nesreći zbog čega će mediji koji su objavili spornu vijest biti sudski gonjeni.