MODNA RECIKLAŽA

Preslatka princeza Charlotte ponovno šarmirala javnost u bratovoj odjeći

17.12.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Kate Middleton nije samo štedljiva po pitanju vlastite odjeće već i dječje. Navedeno je nebrojeno puta dokazala a na novoj božićnoj čestitki, koju je krajem prošlog tjedna objavila Kensingtonska palača, 3- godišnju princezu Charlotte ponovno se moglo ugledati u kardiganu čiji je donedavni vlasnik bio njezin dvije godine stariji brat, princ George

Preslatka princeza Charlotte ponovno je uspjela osvojiti srca javnosti u džemperu svog dvije godine starijeg brata. Navedeni kardigan mornarski plave boje, princ George posljednji je put nosio u travnju 2016. godine na kraljičinom rođendanskom portretu s praunucima koji je snimila proslavljena Annie Leibovitz.

Bratov plavi kardigan s potpisom španjolskog brenda Fina Ejerique, princeza Charlotte prije božićne čestitke nosila je na prvoj službenoj fotografiji s najmlađim članom kraljevske obitelji, princom Louisom.

Iako imaju milijune i kraljevske titule, nasljednici princa Williama i vojvotkinje Kate po malo toga razlikuju se od svojih vršnjaka. Njihovi roditelji odgajaju ih da budu pošteni, skromni, zahvalni i nerazmetljivi, a to je svakako vidljivo i iz njihova načina odijevanja.

Princ George i princeza Charlotte Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL