opušten na bazenu

Nabacio 30-ak kilograma: Miljenik žena ponovno šokirao neprepoznatljivim izgledom

31.10.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Popularni holivudski zavodnik Russell Crowe nedavno je šokirao nevjerojatnom transformacijom i gotovo neprepoznatljivim izgledom, a sada je, dok se izležavao pored bazena, pokazao novu figuru

Iako smo glumca Russella Crowea naviknuli gledati u aktivnim i sportskim izdanjima, kada je zavodio žene diljem svijeta svojim isklesanim mišićima, izgleda da je to vrijeme otišlo u zaborav. 

Sada, s otprilike 30-ak kilograma viška, od atletske verzije holivudske zvijezde nije ostalo gotovo ništa. Vidi se to i na posljednjim paparazzi fotografijama, a snimljen je pored privatnog bazena u društvu mlađahne asistentice.

  • +8
Russell Crowe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Legendarni gladijator svoje je jutro započeo uz kavu, a pritom je nosio široku majicu bez rukava i kratke kupaće hlače.  U ovakvom je izdanju njegov poveći trbuh još više dolazio do izražaja. 

Nedavno su fotografije neprepoznatljive zvijezde obišle svijet, kada se u pauzama od snimanja novog filma prošetao ulicama Atlante.

  • +2
Russell Crowe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog nadolazećeg filma 'Boy Erased', 53-godišnji glumac rodom s Novog Zelanda natukao je kilograme i pokazao koliko je profesionalan te koliko je zaista daleko spreman ići zbog uloge.