vječno prijateljstvo

Na svadbi Hane Huljić i Petra Graše slavila se pobjeda Mie Dimšić na Dori

21.02.2022 u 10:56

Bionic
Reading

Poznato je kako su Hana Huljić, Domenica Žuvela i Mia Dimšić velike prijateljice. Zbog nastupa na Izboru za pjesmu Eurovizije, osječka kantautorica nije mogla biti na vjenčanju u Splitu, ali su zato njezinu pobjedu u Opatiji mladenci i gosti proslavili na svojoj svadbenoj veselici. U kontaktu su bili cijelo vrijeme i čestitali jedni drugima

'Slavili smo', otkrila je u komentarima Miji Dimšić Viktorija Rađa, supruga Grašinog kuma Dina Rađe. 'Najbolji ste bili', odgovorila joj je ovogodišnja pobjednica Dore te tako otkrila da je znala da se njena pobjeda slavi i na svadbi.

'Vjenčanje je sada za najuži krug ljudi. Potrefilo se to tako, a ja ću svakako biti uz Hanu barem virtualno i preko poruka, a znam da će i ona uz mene i uvijek ćemo se podržavati', ispričala je Mia ranije za RTL.hr.

Inače, Hana, Domenica i Mija se često druže, zajedno i ljetuju, a gostuju jedne drugima na nastupima, podržavaju na promocijama te ponekad i nastupe skupa. Sve u svemu, veže ih neraskidivo prijateljsvo i ljubav.

  • +45
Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic / CROPIX